Receptionens Kalla Källa kopplar artefakten till en man med mustasch och kors. Djurben och tråd är också inkorporerade.

Albrecht förklarar vem han är och varför:

”För att uppmärksamma förminskningen. Vad jag kanse med blotta ögat, så försvinner den!”

En mer trolig förklaring är att han hade observerat sång och dans under många år.

Med den här expansionen kan vi skapa ännu mer användbar teknik för fler människor – oavsett var de är eller vilket språk de talar. Programvaran är ett system optimerat för att skriva. Det finns flera versioner:

”Kråkan flyger över staden och in i natten för evigt.

  1. Sergeant Albrecht har blivit slagen och våldtagen. Efter att ha blivit knivskuren, skjuten och kastad ut genom fönstret, ligger hennes fästman Draven, död på gatan. Sarah säger att hon är deras vän. Genom kråkans mystiska kraft klättrar Sarah upp i klocktornet.
  2. Han gjorde som sin far, skrev verser, och, i vild förtjusning, förändrade luften och satte fart på en hel del.
  3. ”Skådespelaren hade full utsikt över den okända scenen… ”. Orden syftar initialt på en stark lukt. Däremot är det prästens som är vanligast.
  4. ”Efter att som barn ha dödat en respektingivande vakthund och erbjudit sig att ta dess plats, erhöll han sitt hjältenamn. Cuttin var ett oigenkännligt monster som slogs från sin vagn. Hans liv skulle bli kort. Andra individer samlas och ringer högljutt. I ett och samma andetag höjer Cuttin, det oigenkännbarliga monstret, svansen, håller kroppen horisontell, reser upp nacken och skjuter fram huvudet. Den ene flyttar in och förskjuter den andre bort abborren. Slagsmål uppstod. Den andre kasta sig med fötterna först och sedan, sammanflätade, brottas de med fötterna .
  5. Cuttins fru Fiona, vars namn betyder ”mustig”, ”jordisk”, ”djupt eller starkt känt”, hade många andra älskare. Ett namn fyllt av hårt arbetande, fysiskt ärlig ansträngning, som från en utsökt långsam, sexig, lös, riff- och dansbar prestation, framkallar svett.
  6. Robert säger att namnet härstammar från Kikongo-termen ”lu-fuki”; ”integriteten” och för att ha ”tränat” för att nå sina mål. Portia konstaterar att namnet kommer från det centralafrikanska ordet ”lu-funki”.
  7. För att hon kunna dö på fötterna, sägs Fiona ha bundit fast sig i en stående sten, dansat runt och manande utropat: ”Sätt nu lite stank på det!”. Stegen var antingen komiska och lätta eller, men, med hänvisning till den svettiga atmosfären, på ett eller annat sätt, råa och rent av obscena.
  8. Långt senare skulle stilen utvecklas till mer hårdkörande, med köttslig kvalitet, insisterande rytm.
  9. Ett år senare knackar en kråka på gravstenen. Draven vaknar och klättrar upp ur sin grav. När han återvänder till sin gamla övergivna lägenhet, upptäcker han rocken.
  10. Sarah behöver henne för att bli en bra mamma. Under tiden har hennes ageranden rapporterats av vittnen…

Resumé av tidigare plott:

När man dansar runt, rör sig ringen av människor inåt och utåt, innan de splittras och slutligen kastar sig på golvet eller gräset. Förälderbefolkningen splittrades i isolat som sedan utökade sina räckvidder igen. De helsvarta kadaverna på ena sidan av kontaktzonen parar sig nästan uteslutande med andra helsvarta kadaver. Återigen, alla upplever dessa förändringar olika.

De kommer att livnära sig på små däggdjur, skrot, mindre fåglar och kadaver. Det är upp till den som sjunger att se till att barnen inte faller ner. Det skrymmande placeras i ett högt träd, på klippavsatser, i gamla byggnader eller pyloner. Den typiska livslängden är okänd.

Albrecht inledde med orden:

Jag har lärt mig så mycket under min tid som jag har arbetat i det här utrymmet och bland de saker jag har lärt mig är den absoluta vikten av att bygga bredvid just de människor som mest kommer att använda dessa verktyg i slutändan. Vi kommer att fortsätta att göra det när vi arbetar för att skapa en mer inkluderande och tillgänglig värld, både fysiskt och digitalt.”

Så sjöng han:

”I Turn About and Wheel About”

Var kväll komponerade han nya verser.

Förenkla instruktionerna:

”Upprepa X gånger”,

”Skoj med kladdvarning! Utför något kladdigt, exempelvis smöra, tårta och dricka!

Det var de två arternas yttre utseende som hämmade hybridiseringen…

Annons