Medea: Μήδεια, Mēdeia antyder planerare. Medea är en känd trollkvinna och gudinnan Hecates prästinna.

Lycophron är ursprungligen Hekabe, som hoppade ut i havet efter Trojas fall.

Mångansikten ringlar sig skyddande kring Ra. Djurets andliga dimensioner är mycket viktigare än naturalistiska skildringar. Ett minimum av energi kallas ett falskt vakuum. Sapiens sitter som gisslan i Sagan om Verkligheten.

De som endast kan dödas i det liminala utrymmet Verklighetens Saga.

Adrianna Tereshkova har förmågan att se framtiden. Hon anses vara för vacker för att vara människa, men är ingen äkta gudinna. Hon vakar över och skyddar individen när hon eller han passerar genom farliga liminala platser, men dödar dem i skymningen, med skum.

Den mörka energin och mörka materians natur förblir gåtfull. Möjligheterna är okända.

Det finns alltid värme närvarande. Draken kan, utan att behöva gifta sig, döda allt den omfamnar. Det enda sättet att fånga detta odjur, är att vilseleda en jungfru till dess bostad. Utrymmet att inte längre vara en jungfru men inte riktigt en hustru, samt att leva mellan världar.

Soteira vakar över vägskäl, entrévägar, natt, ljus, magi, häxkonst, månen, kunskap om örter och giftiga växter, gravar, spöken, nekromanti och trolldom. Inneboende ambivalent och polymorf, sträcker hon sig över gränser och bortom förklaringar. Såsom väktare av irrgångar som leder till (”In-the-Road”), vakar hon över entréer. Hon står på huvudvägen in till staden och håller ett öga på alla som kommer in.

Överflöd av tomrum begränsar tillståndets mörka energi.

Högsta varelsers handlingar

Tomrum – stora, till stor del sfäriska

Metamorfos

Väggar – av materiaöverflöd

Kvinnor och män förlustar sig

Kluster – där väggar möts och skär varandra.

Kaos

Filament – ​​väggarna förgrenar sig i armar

Kosmiskt ägg

Tomrum är som bubblor i universum.

δέρκομαι (dérkomai) med en dödlig blick eller ovanligt ljusa eller skarpa ögon, sanskritroten दृश् (dr̥ś-) betyder ”att se”.

Hennes tillvägagångssätt förebådas av en hunds ylande. Rastlösa demoner följer henne.

Att ingenmansland representerar det limbo som förknippas med liminalitet. Resultatet är ett unikt perspektiv på vad som har kommit innan, och vad som kan komma härnäst.

Hundar släpps lösa för att tyst förflytta sig till en andra förare. Detta krävs en hund som är mycket lojal mot de två, annars kommer hunden inte leverera budskapet i tid eller alls. Vissa budbärarhundar utför andra kommunikationsjobb, som att dra telefonlinjer eller kablar från en plats till en annan.

En 2-kilos (4-pund) Yorkshire-terrier vid namn Smoky användes för att dra en telegraftråd genom en 10-till-20-centimeter-diameter (4-till-8-tum), 21 meter långt (70-fot) ) rör, för att säkerställa kommunikation utan att flytta trupper in i skottlinjen.

Ett livsstadielimbo i det att bekräftelsen eller förnekandet kan resultera i flera och olika resultat.

Denna liminalzon är både rumslig och tidsmässig och integrerad när man planerar ceremoni, konsert, konferens etc.

Annons