Världen är full av Fantastiska och Underbara Naturliga Kvinnor!

Bara för att nämna några: Molly Flanders, Molly Burke, Milly Molly, Molly Sandén, Molly Dolly Style och Molly Garcia!

“This is what happens when you work to change things, and first they think you’re crazy, then they fight you, and then all of a sudden you change the world.”
”Det här är vad som händer när du arbetar för att förändra saker. Först tror de att du är galen, sedan slåss de mot dig, sedan förändrar du världen.” Citat: Elisabeth Holmes

Mollies är Bäst på att inte ta Saker så Seriöst!

Det finns måmga andra Förebilder, typ Cat Woman och Bat Girl och Wonder Woman och Bernadette.

Det finns också Seriösa Kvinnor som spädbarn adopterades du Toit av pastor Ben du Toit, och hans fru. Hon hade en äldre adoptivbror, Leon, som dog 2015.

När hon växte upp har hon sagt att hon kände att hon inte passade in eller hörde hemma någonstans, och beskriver sig själv som ”en liten punkare” som ofta hamnade i knytnävsslagsmål.

Som 16-åring skickades du Toit till en internatskola nio timmar bort från sin familjs hem där hon säger att hon blomstrade bland andra kreativa och konstnärligt sinnade människor.

Det finns andra, också mer seriösa kvinnor, som Sofi Tukker, är duon av Sophie Hawley-Weld och Tucker Halpern.

Sophie Hawley-Weld föddes i Frankfurt, Tyskland, och växte upp på landsbygden i Kanada och Atlanta. Hon gick sedan på United World College of the Adriatic, ett UWC i Duino, Italien.

Tucker Halpern föddes i Brookline, Massachusetts. När han växte upp var han en basketspelare som rekryterades av stora division I basketskolor, och hamnade på Brown University där han spelade tre år och var kapten i ett år. På grund av en sjukdom bytte han karriär, började DJ:a och koncentrerade sig på att göra musik.

Halpern och Hawley-Weld träffades första gången vid Brown University 2014 på ett konstgalleri, där Hawley-Weld uppträdde och Halpern närmade sig henne, här började de skriva och framföra låtar tillsammans.

Det vore Feel att inte nämna Lady GAGA införlivade popmelodier och David Bowies och Queens glamrockstil i sina låtar.

Gaga krediterade senare Herbert som mannen som upptäckte henne. På Interscope blev musikern Akon imponerad. Gaga skrev på med sitt eget bolag KonLive, vilket gör henne till hans franchisespelare.

Den Nya Koden:

inför en skyldighet enligt koden för parter att handla i god tro i sina kontakter med varandra
inför ekonomiska påföljder och överträdelsemeddelanden för allvarliga överträdelser av koden
kräver att franchisegivare förser potentiella franchisetagare med ett kort informationsblad som beskriver riskerna och fördelarna med franchising
kräver att franchisegivare tillhandahåller större insyn i användningen av och redovisningen av pengar som används för marknadsföring och reklam och att inrätta en separat marknadsföringsfond för marknadsförings- och reklamavgifter
kräver ytterligare information om franchisegivarens och en franchisetagares förmåga att sälja online
förbjuder franchisegivare att ålägga betydande kapitalutgifter förutom under begränsade omständigheter.
Dessa är betydande förändringar och det är viktigt att franchisegivare, franchisetagare och potentiella franchisetagare förstår sina rättigheter och skyldigheter enligt Koden.

Detvore minst lika stort FEEL att inte nämna Madonna. Den 22 augusti 2004 stals Madonna, som hängde i Munchmuseet. De två maskerade rånarna var beväpnade och tvingade vakterna att lägga sig på golvet medan de bröt av säkerhetssladdarna från tavlorna.

Vår Fru: en vacker ung flicka på 12 eller 13 år, klädd i en vit tunika och blå mantel, strålar av ljus som strömmar ut från hennes huvud omringade av tolv stjärnor och krönta av en kejserlig krona, solen bakom henne och månen under hennes fötter.

Populariteten för denna speciella representation av Den obefläckade avlelsen spred sig över resten av Europa: i ett himmelskt rike, ögonblick efter hennes skapelse, Maria, en ung kvinna, ser upp med vördnad. Månen är under hennes fötter och en gloria av tolv stjärnor omger hennes huvud. En kvinna klädd i solen kan inkludera moln, ett gyllene ljus och putti håller i liljor och rosor, blommor som ofta förknippas med Maria.

Åter en annan DJ Da Candy.

Da Candy – en producent, sångare och låtskrivare, en internationell DJ föddes i Kiev, Ukraina.

Hon började dj tillbaka in i 2011 med två Technics MK2. 2015 släppte hon sina två första singlar Love Me Loud och Rock It. Sedan dess har hon nått stor popularitet och erkännande för sina Youtube-videor som mixat på 4 CDJs.

Hon har samarbetat med många begåvade artister som: Justin Prime, Lil Eddie (LA X-Factor Coach), Nathaniel (Swizz Beatz låtskrivare), Ninnos Hanna (Maroon 5 låtskrivare), Jackie Boyz och många fler världskända namn kommer snart. Hon har släppt låtar på stora skivbolag som: Ensis Records, Peak Hour Music, Loco Sound, Blanco Y Negro.

Hennes samarbete med Henry Johnson (TWRK), MOJJO (I Know You Wanna Bass) och GLN & Jegers hamnade på topp 100 beatport electrochart.

Da Candy har uppträtt på de bästa ställena över hela planeten och deltagit i de mest kraftfulla och inflytelserika evenemangen inom den elektroniska dansmusikscenen med över 50 000 besökare, inklusive MTV Sunbreak, Holi Festival, Aztec Kingdom och Atlas Weekend. delade scen med: Martin Garrix, Don Diablo, Redfoo, Lil John, David Guetta, Bob Sinclar, Lost Frequencies, DVBBS, Vinai, Justin Prime, Tony Junior, Soprano, Big Ali, Adam Trigger, Flo Rida, Taboo från Black Eyed Peas.2012 – Bästa DJ på World Girl DJs i Frankrike;2015 – Diamond DJ i Frankrike av La Plage Club;2015 – Top #7 World DJ av London Publication DJaneMag;2016 – Top #9 World DJ av London Publication DJaneMag;2016 – Bästa europeiska kvinnliga DJ av daf BAMA Music Awards i Hamburg; 2017 – Top #10 World DJ av London Publication DJaneMag;2018 – ”Second Place” med låten ”Runaway Ft. Nathaniel” i kategorin ”AC (Adult Contemporary)” i 2018 års Unsigned Only Music Competition.

Merchandising består av leksaker gjorda i likhet med actionfigurer eller föremål som de använder, som reklam för varorna.

I andra fall kan stora mängder varor genereras från en ynkligt liten mängd källmaterial (Mashimaro).

De ursprungliga Mashimaro-tecknaderna är fulla av toaletthumor, och en del av detta finns också i varorna.

Mashimaro har rakbladstunna ögon och för pessimistisk attityd.

Chocomaro är brun. Chocomaro försöker göra vad Mashimaro normalt skulle göra men förstör alltid och slutar med att bli sårad. De flesta tror att han är bror till Mashimaro.

Mashimaro” kom från ordet ”marshmallow”.

Kruse föddes 1971 i Västberlin, men växte upp i den bayerska huvudstaden München efter att hennes föräldrar flyttat dit när hon var bebis. Hon började klassisk utbildning i piano vid fyra års ålder*, och under tonåren började hon samla på sig en skivsamling som såg henne odla en kärlek till musik som sträckte sig över funk, soul, hiphop och house.

Kruses engagemang i München-scenen började 1991 när hon började DJ:a för Babalu Bar i München. Medan hennes tidiga uppsättningar innehöll hiphop och funk, var hon också influerad av de tidiga framväxande ljuden från Detroit Techno och Chicago House.

Hennes första residens i Parkcafé Club följde därefter, och hennes engagemang i den blomstrande technoscenen fördjupades i slutet av 1993 när hon blev medlem i Ultraworld Crew som började organisera technoevenemang i München och öppnade Münchens ikoniska Ultraschall technoklubb 1994 Kruse var en Resident DJ på Ultraschall från början.

I slutet av 1997 flyttade Kruse till den tyska huvudstaden Berlin för att ansluta sig till stadens berömda techno-scen, där hon startade sitt skivbolag Terminal M 2000.

de Witte föddes i Gent, Belgien den 21 juli 1992. Hon adopterade aliaset Raving George för att undvika negativa förutfattade meningar mot kvinnliga DJs, och släppte sin debut-EP 2013.

Runt 2009 började hon utforska Gents underjordiska nattklubbsscen, där hon drogs till elektronisk musik. Hon började DJ:a 2010, främst spela elektromusik; hennes produktionsarbete började ungefär två år senare. När hon vann en Studio Brussels DJ-tävling 2011, uppträdde hon därefter på festivalen Tomorrowland.

2015 släppte de Witte sitt alias och började använda sitt riktiga namn.

Hennes debut-EP under hennes namn, Weltschmerz, släpptes samma år på Turbo Recordings.

Den 31 december 2020 uppträdde hon på Tomorrowland, som hölls online praktiskt taget på grund av covid-19.

Den 29 april 2021 streamade hon i samarbete med Formel 1, från racerbanan Autodromo Internazionale del Mugello, inför sin Formula EP.

Vuxen
En mindre nisch inom merchandising är marknadsföring av mer vuxeninriktade produkter i samband med liknande vuxeninriktade filmer och tv-program. Detta är vanligt speciellt med science fiction- och skräckgenrerna. Ett tidigt exempel på detta fenomen var seriefiguren Little Lulu, som blev licensierad till produkter för vuxna, som ansiktsservetter.

Ibland kan ett märke av icke-mediaprodukter uppnå tillräckligt med erkännande och respekt för att bara sätta sitt namn eller bilder på en helt orelaterade vara kan sälja den artikeln.

Lulu är en pjäs i fem akter skriven av den tyske dramatikern Frank Wedekind (1864—1918). Den viktigaste av författarens verk.

1895, Wedekind skickade in ett färdigt manuskript med titeln Die Büchse der Pandora, eine Monstertragödie.

Lulu dök upp som Der Erdgeist (The Earth Spirit) 1895. År 1902 Die Büchse der Pandora. Dessa två blev hädanefter gemensamt kända som ”Lulu-pjäserna.”

Annons