Kulturprofiler lägger upp saker som kurerar. Ofta är denna kur en fasad. En kontroll över hur, av misstag, agenterna signalerar till andra. Signalerna inkluderar nedsättande kommentarer, inofficiellt knorrande, som till exempel: sparkar en vän under bordet.

Technoself studies handlar om identitet i ett teknologiskt samhälle.

Vem som helst kan köpa ett spökdjurskit i delar. Mystery Woman kvävdes av en brysselkål.

Sivan är fast besluten att ta bort alla hinder. En mycket mer nyanserad version av den här historien kunde ha berättats.

Sally dök upp i Hannah’s Saturday Night Live Limited Special Edition. Under pseudonymen Raving George, fiktionaliserade och satiriserade hon händelser ur det verkliga livet, och, utklädd till Tsar Bomba, poserade i metallbikini.

Som ”Oh, Candy Under Discipline in Color” inledde hon en, utan undantag, som inträffat vid ett bord, med fusk i rampljuset, svår tid. En ultra-rudimentär primer snabbspolar fram genom all substans och lämnar kvar den grundläggande regeln: Du kan inte kommunicera med din partner på något sätt.

”Being There”; utan resultat. Agenterna slutar upprätthålla illusionen om att den är identisk.

Verkligheter presenteras på ett annat sätt än vad de verkligen är. Människor tror att de kan lösa problem. De njuter av att se misstagen, klagar, förnedrar och vägrar. De saknar optimismen som är nödvändig för att gräva ner till problemets rot.

Mullvadarna mystifierar verkliga relationer till den grad att de kan föreställas som de verkligen är. De är skickligare än sina föregångare på att skapa två distinkta personligheter.

Alla har varit modeller i Ford Models, separerade i spädbarnsåldern, spelade dubbla roller som tvillingar, och grundade Pro-life Party. De kallade sig ursprungligen ”Sick Man”. Namnet var inspirerat av ”alla billiga tricks i boken”. De separerade och återförenades senare i ”Another World”. Även om de inte var nära på den tiden, knöt de ihop en kommersiell framgång och sjöng i den sista scenen.

Mullvadarna behöver vara fria att begå misstag och förvänta sig att de ska visas.

Maskerna påverkar världen. Ett ogenomträngligt mysterium som inte går att lösa. Dansen av maskerade människor i ett medberoende genomgripande främlingskap. De förvränger medvetandet, och, i värsta fall, deformerar det fullständigt. Den verkliga personen spelar någon roll, men bedöms efter funktionen den utför.

Sabotage, typ; livlösa föremål, faller eller går som okontrollerbara lik. Ett barn eller djur beter sig som en gamla kastanje. Barn som slocknat. Djur gör saker som involverar kroppsfunktioner. Det kan vara så enkelt som en felaktig ljudeffekt. I antikens Grekland eller Rom sågs dock sällan sådana detaljer läcka.

Ett av de vanligaste är ett lik som går över scen och kräver löjliga handlingar. Dörrhandtag som har glömt att stängas i tyst läge. En berömd mästare hade fuskat med partnern, vilket ger dem ett progressivt framträdande. Dessa är acceptabla händelser, så länge som akten är ett avsiktligt brott mot den fjärde väggen.

Ett trick är ett stick från Ovan. Heimlich räddade mitt liv.

Är detta bara ett fall av sura druvor, eller… ?

Ta ledigt. Glöm vad du trodde att du visste och njut av spänningen. Allt du förmodligen behöver veta när du går in, visar sig faktiskt.

Titeln är en ordlek. Till och med ledande kriminella vetenskapsmän väger in i vad som kan vara det mest absurt upprörande.

Conny Slater,en ung agent begåvad med ett fotografiskt minne och en hunger efter storhet, reste jorden runt och levde ett lite glamoröst liv. Flera år av korståg för integritet, som skulle kunna störta hela den intensiva världen som domineras av pensionärer och gräddtårtor på de mest osannolika arenor. Allt för att autentisera ett mystiskt brev som påstås ha undertecknats av Abraham Lincoln.

Annons