Enbart genom tystnad blir man inte en vis. Se saker som leder fram till den fullständiga friheten.
Sitt där och tänk på slagsmål du nyligen har haft på jobbet.

Chérie föddes i Rotterdam som dotter till en kapverdiansk far och en holländsk mor. Endast sexton år gammal modellerade och studerade på gymnasiet, samtidigt. Den här sortens upplevelser är normala ibland. Hon tog inte tag i nyheten, men ville veta mer. Det finns en ”synens oskuld”, som ett barns.

Under den här tidsperioden tänkte hon upprepade gånger på att gå. Hon betalade för sina tjänster, men låg aldrig med kvinnorna eller tog de droger som tillhandahålls. Hon insåg att hon var löjlig och gjorde upp planer för att hålla sig borta.

Efter att ha varit borta i sex och en halv månad kom Léa tillbaka. Léa hade några älskare medan hon var borta. Chérie förklarade.

De hade sex den natten. Efter uppvaknandet började hon planera att de, diskret, skulle fly tillsammans.

De började bråka. Besattheten, en röd tråd, formas eller begränsas av andra överväldigande tillstånd som delirium eller terror. Det finns variation i grad och manifestation. Hon erkände att hon har varit besatt.

Hon sa att hon, trots längtan efter att gå förbi morgonljuset. skulle skylla på henne.

Det var ett kort och misslyckat experiment. Romanen slutar med ryggen mot henne.

De flesta undersåtar hade ett uppdrag att uppfylla i livet eller någon uppgift eller problem ”bortom” dem själva.

En ung anarkist, fyndig och oberoende, behandlades som en separat person, fri från att förlita sig på myndigheter eller andra personer. Trots att en drömlik förlängning omfattade eller åtminstone utforskade många förväntningar, en artificiell identitet,. Utan kärlek, andra brister och motsättningar, accepterades allt med humor och tolerans.

Även om de hemliga sällskapen inte har haft kontakt, innehåller deras sedvänjor initieringsriter, dyrkan av avgudar, mediumism och användningen av berlocker och amuletter.

Ledarna var präst-shamaner. Deras anhängare var analfabeter, ofta i form för att utforska olika sätt att se på sig själv.

Deras organisation liknade ett modernt hemligt sällskap, ansvarig för individens önskan att uppleva en uppenbar brist på olika sätt att se på sig själv.

En solnedgång eller en blomma kom att upplevas lika intensivt som om det vore den allra första gången. Bekväm med att vara ensam. Förmågan att skratta åt sig själv. Känslor av extas, harmoni och djup mening. Intima, snarare än slarviga, relationer.

”Gemeinschaftsgefühl”, en gemenskapskänsla med hela mänskligheten. Ett universum, starkare, lugnare, fylld med ljus, skönhet, godhet och så vidare.

”Ur denna uppfattning uppstår en förvirring: ”vem är jag?”

Försök att ta dig själv tillbaka till verkligheten. Man kan vara vaken och låggradigt uppmärksam utan att vara medveten om det. Denna uppmärksamhetsnivå räcker bra för att hantera föremål, promenera och utföra andra invanda sysslor som hjärnan lärt sig hantera automatiskt. Räkna eller namnge föremål i rörelse så att du inte zoomar ut, det stör blodflödet till hjärnan. Nå ut till en älskad. Prata och fortsätt prata. Efter en kort stunds total stillhet kan en sittande resa sig, reagera på en dörr genom att öppna den och gå ut och så vidare.”

Efter det hängivna åtagandet frågade man Sonja om hon ville arbeta. Hon flög över hela världen och fick en gästroll i såpoperan Längs med Landsvägen till Copacabana.

Metodens inre karaktär kan fortfarande utlösa kärnkonflikten. Sonja spelade Trish, spontant och naturligt.

I verklighetens villkor, trogen sig själv, ständigt förnyande uppskattningen av livets varor. Hon poserade hon två gånger för Playboy, i Just the Two of Us. Hon använde alla spontana uttrycksmedel: att förställa sig, måla, skriva, spela, dansa, tala, etc.

Senare arbetade Sonja som ledare för New Faith in Cooking with Amish. Ett flytande mönster av uppfattningar om ”jag”, tillsammans med ytliga och oärliga, ”andra”.

Under denna så kallade frånvaroautomatism, saknade Rörelsen en medveten plan . Det vanligaste tillvägagångssättet bestod i att ta itu med denna utsvävning i en meningslös och likgiltig värld.

Framgångsrika människor kan påverkas hårt om de saknar motsvarande utveckling. Höga skulder eller sociala förändringar kan leda till att motsvarande enhet upphör att existera. En affekt så att det medvetna kan komma i direktkontakt med det.