Född 1957.

Kalla Kriget. Terrorbalansen.

Svensk Atombomb?

Tänk inte på Atombomben.

Människan är för Intelligent, Logisk, Rationell Varelse som kan Planera och Förutse Konsekvenser.

Människan, om det skulle bli ett Tredje Världskrig, WW3, skulle enbart strida med Konventionella Vapen.

Ingen vill uppleva ett Kollektivt Självmord.

Vad tänker du på?

Jag tänker inte på Atombomben.

Vad tänker du på?

Jag tänker på min Hälsa, mina pensioner, min semester, Förbifart Stockholm, Grimsta Naturreservat, Finnigan och hennes hundkompisar. Jag tänker inte på Atombomben.

Vad tänker du på?

Jag tänker på Corona Covid-19, Klimatförändringens konsekvenser, Höjda Bensinpriser, Dyrare Mat, Äta Rätt, Undvika Kolhydrater och Socker. Jag tänker inte på Atombomben.

Vad tänker du på?

Jag tänker på Elon Musk som av någon obegriplig anledning vill flytta ända bort till Mars.

Jag tänker på Putin, Trump, Kina och Nordkorea. Jag tänker aldrig på Atombomben.

Vad tänker du på?

Jag tänker på Let’s Dance, Minnenas Television, Saltkråkan, Mästerdetektiven Blomkvist och Flickan i Sjön. Jag tänker inte på Little Man och Fat Boy, eller om det var tvärtom? Jag tänker ofta på Marilyn Monroe i Bikini. Jag ödslar inte min korta livstid på att tänka på Atombomben. Jag tänker inte på Stol nr 17, eller Irma Grese. Jag tänker inte på Atombomben.

Nej. Det är rätt. Tänk aldrig på något som du ändå inte kan göra någonting åt.

Vad tänker du på.

Jag har tänkt på mina efterlevande och dödsstädar var dag. Jag tänker på negativ stress, vällevnadssjukdomar, barn som svälter i Afrika och som saknar rent vatten. Jag tänker på Livsmedelsindustrin, Läkemedelsindustrin, Vapenindustrin och Försvarsmakten. Jag tänker inte på Atombomben.

Det är bra.

Vad tänker du på?

Jag tänker på att människor missar sina tunnelbanor, att de inte kan plocka upp sina cigarettfimpar och hundarnas äckliga bajs. Jag tänker på människor som är beroende och missbrukare av alkohol, lugnande tabletter, eskapistiska droger som LSD eller uppiggande piller som Amfetamin, eller partydroger som Extasy. Jag tänker inte på Atombomben.

Ja. Det finns mycket som vi måste ta itu med. Människan är ingen ö. Människan är en flockvarelse som styrs av Reptilhjärnan, Testosteron, Adrenalin och Dopamin. Fight or Flight. The Survival of the Fittest.

Vad tänker du på.

Jag tänker inte på Atombomben.

Vad gör du för att förändra ditt liv och bidra till att Tellus blir en bättre plats att bo på?

Jag tänker på Frilevande Vargar, Samernas Renar, Schamaner i Sibirien, Om det finns Skyddsänglar, eller om Karmas lag verkligen påverkar allt liv på jorden. Jag tänker inte på Atombomben.

Ja, det finns mycket annat som man bör tänka på. Som att passa tiden och vara solidarisk med andra medmänniskor. Att inte bara tänka på sig själv.

Jag tänker inte på Atombomben.

Jag blir glad av att dansa. Jag älskar musik. Jag lyssnar till David Bowie, Velvet Underground, ABBA, Throbbing Grissle, Die Antworth, Kruangbin, Sofi Tukker, Miles Davis och Britney Spears. Jag tänker inte på Atombomben.

Vad tänker du på?

Jag tänker på om ifall Heidegger och Zenbuddhismen menar samma sak med Intet och Ingenting. Har en Hund Buddhanatur. Mu! Jag tänker inte på Atombomben.

Jag tänker på vilket politiskt parti som kommer att vinna Riksdagsvalet i höst den 11 september 2022. Jag tänker på Busch, Åkesson, Nyamko Sabuni, Påskupploppen, Kriminella nätverk, Nyttiga Idioter, Konspirationsteoretiker, Rättshaverister, Alternativa Faktaresistenta, Sanningssökande Hundar och Jag Tror på Sommaren. Jag tänker på Är det konstigt att jag längtar bort nån gång, Jag vill ha en Egen Måne, Lyckliga Gatan, Det verkar vara Kärlek Banne mig, Det ska va’ Gamla låtar så att Alla hänger med och Jag Tror på Sommaren. Jag tänker inte på Atombomben. Jag tänker på Så ska det låta. Jag tänker inte på Atombomben.

Om du skulle vilja ta med någon till en öde ö. Vem skulle det vara?

Ann Hathaway, eller Jennifer Lawrence, eller, om jag kan uttala hennes namn rätt; Charlize Theron. Jag tänker inte på Atombomben.

Om ifall du skulle ta med dig en enda bok till en Öde Ö, vilken skulle du välja?

Tractatus Logico-Philosoficus, kanske? Eller Nalle Puh? Eller Don Quijote? Eller Kinesiska Tänkare av Alf Henriksson. Eller någon Handbok i Prepper Survival. Jag tänker inte på Tyst Vår, eller Atombomben.

Vad ska du göra i morgon?

Ah, bara de dagliga rutinerna. Träna medveten närvaro. Hålla koll på blodtrycket och blodsockret. Vistas utomhus. Umgås med vänner. Motionera och leva hälsosamt. Tänka på vårdpersonalen, polisen och andra blåljus. Jag tänker inte på Atombomben… Vem har tid till att tänka på Atombomben? Varför bry sig?