nej det är inget sätt för honom har han inget sätt eller ingen förfining eller inget inget i hans natur att smälla oss bakom så där på min botten eftersom jag inte kallade honom Hugh, okunnig en som inte vet
poesi från en kål det är vad du får för att inte hålla dem på sin rätta plats och dra av hans skor och byxor där på stolen framför mig så blottade utan att ens fråga om lov och sticker ut på det där vulgära sättet i halvan av en skjorta som de bär för att bli beundrade som en präst eller en slaktare eller de där gamla hycklarna på Julius Caesars tid har han så klart rätt nog i sitt sätt att passera tid som ett skämt säker på att du lika gärna kan vara i sängen med vad med ett lejon Gud, jag är säker på att han har något bättre att säga för sig själv skulle ett gammalt lejon O ja, jag antar att det är för att de var så fylliga och frestande i min korta underkjol han kunde inte motstå de retar upp mig ibland är det bra för män all mängd nöje de får av en kvinnas kropp var så runda och vita för dem Jag har alltid önskat att jag var en själv för en förändring bara för att försöka med det där som de svullnar upp på

du så hård och samtidigt så mjuk när du rör den min farbror John har en sak länge jag hört de där hörnpojkarna som säger att passera hörnet av Marrowbone lane min moster Mary har en sak som är hårig eftersom det var mörkt och de visste att en tjej gick förbi fick det mig inte att rodna varför skulle det heller vara det bara naturen och han lägger sin grej länge i min moster Marys håriga etcetera och visar sig vara du handtaget i en sopborste igen överallt kan de välja och vraka vad de vill en gift kvinna eller en snabb änka eller en flicka för deras olika smaker som de där husen bakom Irish street nej men skulle alltid vara fastkedjad de kommer inte att kedja fast mig ingen jävla rädsla När jag väl börjar säger jag till er för deras dumma mäns svartsjuka varför vi inte kan förbli vänner över det istället för att bråka fick hennes man reda på vad de gjorde tillsammans bra naturligt och om han gjorde det kan han ångra det är han coronado i alla fall vad han än gör och sedan går han till den andra galna extremen om hustrun i Fair Tyrants så klart kastar mannen aldrig ens en 2:a tanke på mannen eller fru antingen är det kvinnan han vill ha och han får henne vad mer fick vi alla dessa önskemål om ID vill veta jag kan inte hjälpa det om jag fortfarande kan vara ung jag är ett konstigt jag är inte en gammal skrumpen hag

min tid att leva med honom så kallt omfamnar mig aldrig förutom ibland när han sover fel slutet av att jag inte vet jag antar vem han har någon man som kysser en kvinnas botten Id kasta min hatt

på honom efter att han kysste något onaturligt där vi inte har någon form av uttryck i oss
vi alla samma 2 klumpar ister förr Jag skulle göra det mot en man pfooh de smutsiga råna
det räcker med att jag kysser fötterna på dig senorita det är meningsfullt att han inte kysste vår halldörr
ja han gjorde vad en galning ingen förstår hans spruckna idéer men jag fortfarande såklart en kvinna
vill bli omfamnad 20 gånger om dagen nästan för att få henne att se ung ut oavsett vem så länge som det
vara kär eller älskad av någon om den man du vill inte finns där ibland av Herren Gud jag var
tänkte gå runt vid kajerna där någon mörk kväll där ingen kände mig och plocka upp en sjöman från havet som skulle bli varm för det och inte bry sig om en nål vars jag bara gjorde det upp i en
gate någonstans eller någon av dessa vildsande zigenare i Rathfarnham hade sitt läger nära
Bloomfield tvätt för att försöka stjäla våra saker om de kunde, jag skickade bara mina dit några gånger för
namnet modell tvätten skickar mig tillbaka om och om igen några gamla udda strumpor att
blackguard-utseende karl med de fina ögonen som drar en strömbrytare attackera mig i mörkret och rida upp mig

mot väggen utan ett ord eller en mördare någon vad de gör själva de fina herrarna i sina sidenhattar som K C bor upp någonstans så här kommer ut från Hardwicke lane natten han gav oss fiskkvällen på grund av att vi vann över boxningsmatchen såklart var det för mig han gav det kände jag honom på hans damasker och promenaden och när jag vände mig om en minut efter bara för att se det var en kvinna efter att ha kommit ut ur det också någon snuskig prostituerad sedan går han hem till sin fru bara efter det antar jag att hälften av de sjömännen är ruttna igen av sjukdom O flytta över din stora kadaver ur det för Mikes kärlek lyssna på honom vindarna som blåser mina suckar till dig så väl han får sova och sucka den store förslagsställaren Don Poldo de la Flora om han visste hur han kom ut på kort i morse har han något att sucka för en mörk man i viss förvirring mellan 2 7s också i fängelse för Herren vet vad han gör som jag inte vet och jag ska slarva runt nere i kök för att få hans herrskap hans frukost medan han är ihoprullad som en mamma kommer jag verkligen att göra någonsin se mig springa Jag gillar bara att se mig själv på det visa dem uppmärksamhet och de behandlar dig som smuts jag

bryr sig inte om vad någon säger det skulle vara mycket bättre för världen att styras av kvinnorna i den
du skulle inte se kvinnor gå och döda varandra och slakta när ser du någonsin kvinnor som rullar runt berusade som de gör eller spelar varenda krona de har och förlorar det på hästar ja eftersom en kvinna vad hon än gör så vet hon var hon ska sluta, säker på att de inte skulle vara i världen alls bara för oss vet de inte vad det är att vara kvinna och mamma hur kunde de var skulle de alla vara om de inte alla hade en mamma att ta hand om dem vad jag aldrig haft det är därför jag anta att han springer vild nu ute på natten borta från sina böcker och studier och inte bor hemma på grund av det vanliga bråkiga huset antar jag att det är ett dåligt fall som de som har en fin son gillar att de inte är nöjda och jag ingen kunde han inte göra en det var inte mitt fel att vi kom ihop när jag tittade på de två hundarna uppe i henne bakom mitt på den nakna gatan som gjorde mig helt nedslagen, jag antar att jag borde ha begravt honom i den där lilla ulliga jackan som jag stickade gråtande som jag var men ge det till något stackars barn men jag visste väl att jag aldrig skulle få en till vår 1:a

döden också det var vi var aldrig desamma eftersom O jag kommer inte att tänka mig in i dunkeln om
att jag längre undrar varför han inte skulle stanna den natten jag kände hela tiden att det var någon konstig han togs in istället för att ströva runt i staden och träffa Gud vet vilka nattvandrare och ficktjuvar
hans stackars mamma skulle inte gilla det om hon levde och förstörde sig själv för livet, kanske ändå är det en härlig timme så tyst jag brukade älska att komma hem efter danser nattens luft de har vänner de
kan prata med vi har ingen, antingen han vill ha det han inte får eller så är det någon kvinna som är redo att sticka sin kniv i dig hatar jag att kvinnor inte undrar på att de behandlar oss som de gör, vi är en fruktansvärd massa tikar

Jag antar att det är alla problem vi har gör oss så pigga. Jag gillar inte att han lätt kunde ha sovit där inne i soffan i det andra rummet antar jag att han var blyg som en pojke att han var så ung knappt 20 av mig i nästa rum hed har hört mig på kammaren arrah vilken skada Dedalus jag undrar dess som de där namnen i Gibraltar Delapaz Delagracia de hade djävlarnas konstiga namn där far Vilaplana av Santa Maria som gav mig radbandet Rosales y OReilly i Calle las Siete Revueltas och Pisimbo och Mrs Opisso i Governor street O vilket namn jag skulle gå och dränka mig i den första floden om jag hade ett namn som hon O min och alla bitar av gatorna Paradise ramp och Bedlam ramp och Rodgers ramp och Crutchetts ramp och devils gap steg väl liten skyll på mig om jag är en harumscarum jag vet att jag är lite jag förklarar för Gud att jag känner mig inte en dag äldre än då jag undrar om jag få min tunga runt någon av de spanska como esta usted muy bien gracias y usted se jag har inte glömt allt Jag trodde att jag bara hade för grammatiken ett substantiv är namnet på en person plats eller sak synd att jag aldrig försökte läsa den där skrämmande romanen Mrs Rubio lånade mig av Valera med frågorna i det hela upp och ner på de två sätten jag alltid visste att vi försvinner till slut, jag kan berätta för honom spanjoren och han berätta för mig italienaren då helvete se Im inte så okunnig vad synd att han inte stannade Im säker på de fattiga

killen var dödstrött och ville sova gott, jag kunde ha tagit in honom i hans frukost säng med lite rostat bröd så länge jag inte gjorde det på kniven för otur eller om kvinnan skulle gå hennes rundor med vattenkrasse och något fint och gott det finns några oliver i köket han kanske gillar jag aldrig kunde uthärda utseendet av dem i Abrines Jag skulle kunna göra criada rummet ser ut precis sedan jag ändrade det på ett annat sätt ser du att något sa till mig hela tiden jag måste presentera mig själv som inte känner mig från Adam väldigt roligt skulle det inte vara hans fru eller låtsas att vi var i Spanien med honom halvvaken utan en Guds föreställning där han är dos huevos estrellados senor Lord de spruckna sakerna kommer in i mitt huvud ibland skulle det vara jättekul om han stannade hos oss varför inte där är rummet på övervåningen tomt och Millys säng i bakrummet han kunde göra sitt skrivande och studerar vid bordet där inne för allt klottrar han gör på det och om han vill läsa i sängen i morgon som jag som han gör frukosten för jag han kan göra det för 2 Im säker på att jag inte kommer att ta i hyresgäster utanför gatan för honom om han tar en gesabo av ett hus som detta Jag skulle älska att prata länge med en intelligent välutbildad person Jag måste skaffa ett par fina röda tofflor som de där turkarna

med fez som brukade sälja eller gul och en fin halvgenomskinlig morgonklänning som jag gärna vill ha eller en peachblossom dressing jacka som den för länge sedan i Walpoles bara 8/6 eller 18/6 111 bara ge honom en chans till 111 gå upp tidigt på morgonen Jag är trött på Cohens gamla säng i alla fall jag kanske går över till marknaderna för att se alla grönsaker och kål och tomater och morötter och alla typer av fantastiska frukter som alla kommer in härliga och fräscha vem vet vem som är den första mannen jag ska träffa dom är ute letade efter det på morgonen Mamy Dillon brukade säga att de är det och kvällen där var hon också massgoing Jag älskar ett stort saftigt päron som nu smälter i munnen som när jag brukade vara i längtan sätt sedan 111 kasta upp honom hans ägg och te i mustaschkoppen hon gav honom för att göra hans mun större jag antar att jag gillar min fina kräm också jag vet vad 111 gör 111 går till ganska gay inte för mycket sjunger lite då och då mi fa pieta Masetto sedan 111 börja klä mig själv för att gå ut presto non son piu forte 111 satte på mitt bästa skift och lådor lät honom få ett bra öga av det för att göra sin micky stå för honom 111 låt honom veta om det var vad han ville att hans fru är jag är 1 o knullad ja och jävla bra knullad också upp till min hals nästan inte av honom 5 eller 6 gånger handrunning det är märket av

hans spunk på rena lakanet, jag skulle inte bry mig om att stryka ut det som borde tillfredsställa honom om du inte gör det tro mig känna min mage om jag inte fick honom att stå där och stoppa in honom i mig. Jag har ett sinne att berätta för honom varje skrot och få honom att göra det framför mig tjäna honom rätt, det är hans eget fel om jag är en äktenskapsbrott som grejen i galleriet sa O mycket om det om det är all skada vi någonsin gjort i det här Tårarnas dal Gud vet att det inte är mycket, det gör inte alla bara de gömmer det jag antar att det är vad en kvinnan är tänkt att vara där för annars skulle han inte ha gjort oss så som han gjorde så attraktiva för män sedan om han vill kyssa min underdel 111 dra öppna mina lådor och bukta den rakt ut i ansiktet på honom som stor som livet kan han sticka sin tunga 7 mil upp i mitt hål när han är där min bruna del sedan 111 berätta för honom att jag vill ha LI eller kanske 30/ — 111 säg att jag vill köpa underkläder då om han ger mig så bra han kommer inte att vara så illa jag vill inte suga ut allt ur honom som andra kvinnor gör jag kunde ofta ha skrivit ut en fin check till mig själv och skriv hans namn på den för ett par pund några gånger han glömde låsa upp det förutom att han inte spenderar det 111 låt honom göra det på mig bakom förutsatt att han inte smetar ut allt mina duktiga lådor O jag antar att det inte kan hjälpas 111 gör de likgiltiga 1 eller 2 frågorna 111 vet av svaren när han är sådär kan han inte hålla tillbaka en sak jag vet varje varv i honom 111 dra åt min bottna väl och släpp ut några smutsiga ord som luktar eller slickar mig eller så kommer den första galna saken

in i mitt huvud då 111 föreslå om ja O vänta nu sonny min tur kommer 111 vara ganska gay och
vänlig över det O men jag höll på att glömma detta jävla skadedjur pfooh du skulle inte veta vilken
skratta eller gråta var en sådan blandning av plommon och äpple 111 måste bära de gamla sakerna så mycket att bättre att det blir mer spetsigt helvete vet aldrig om han gjorde det eller inte där det är bra nog för dig bättre att det blir mer spetsigt helvete vet aldrig om han gjorde det eller inte där det är bra nog för dig någon gammal sak överhuvudtaget sedan 111 torka bort honom precis som ett företag hans utelämnande sedan 111 gå ut 111 ha han tittar upp i taket vart är hon borta nu gör att han vill ha mig det är det enda sättet en kvart efter vilken ojordisk timme antar jag att de precis kommer upp i Kina och nu kammar ut sina pigtails för dagen väl snart har nunnorna ringande angelus de har ingen kommer in för att skämma bort deras sömn utom en udda präst eller två för hans nattkontor eller väckarklockan bredvid vid tupprop skratta hjärnan ur sig själv låt mig se om jag kan slumra 1 2 3 4 5 vad är det för blommor
de uppfann som stjärnorna tapeten på Lombard Street var mycket snyggare förklädet han gav mig
var sådär något bara jag bar den bara två gånger bättre sänk den här lampan och försök igen så jag kan få

upp tidigt 111 gå till Lambes där bredvid Findlaters och få dem att skicka några blommor till oss
platsen ifall han tar hem honom imorgon idag menar jag nej nej fredagar en otursdag först jag
vill göra upp platsen på något sätt damm växer i det tror jag medan jag sover då kan vi ha
musik och cigaretter jag kan följa med honom först jag måste rengöra tangenterna på pianot med mjölk vad jag bära ska jag bära en vit ros eller de där älva kakorna i Liptons Jag älskar doften av en rik stor butik vid 7 l/2d a lb eller de andra med körsbär i dem och pinky socker 1 ID ett par lbs av dessa
en fin planta för mitten av bordet Id få det billigare i väntan där det här jag såg dem inte länge
sedan jag älskar blommor Jag älskar att ha hela platsen att simma i rosor. Himlens Gud det finns ingenting som naturen de vilda bergen sedan havet och vågorna rusar sedan det vackra landet med
åkrarna med havre och vete och alla möjliga saker och alla fina boskap som går omkring som skulle göra
ditt hjärta bra att se floder och sjöar och blommor alla möjliga former och dofter och färger springer upp även ur dikena primörer och violer naturen är det som att de säger nej Gud, jag skulle inte ge ett knäpp på mina två fingrar för allt deras lärande varför de inte går och skapar något jag ofta bett honom om ateister eller vad de nu kallar sig gå och tvätta av kullerstenarna själva först sedan går de och ylar efter prästen och de dör och varför varför eftersom de är rädda för helvetet på grund av deras dåliga samvete ah ja jag känner dem väl som var den första personen i universum innan fanns det någon som gjorde det hela som ah att de inte vet det gör inte jag heller där är du de kan lika gärna försöka hindra solen från att gå upp imorgon solen skiner för dig he

sa den dagen vi låg bland rhododendronerna på Howths huvud i den grå tweeddräkten och hans
halmhatt dagen jag fick honom att fria till mig ja först gav jag honom en bit av frökakan ur min mun och det var skottår som nu ja 16 år sedan herregud efter den där långa kyssen som jag nästan tappade min
andetag ja han sa att jag var en blomma av berget ja så vi är blommor alla en kvinnas kropp ja det var en sann sak han sa i sitt liv och solen skiner för dig idag ja det var därför jag gillade honom för jag såg att han förstod eller kände vad en kvinna är och jag visste att jag alltid kunde komma runt honom och jag
gav honom allt nöje jag kunde leda honom tills han bad mig säga ja och jag ville inte svara först bara tittade ut över havet och himlen Jag tänkte på så många saker han inte visste om Mulvey och Mr Stanhope och Hester och far och gamle kapten Groves och sjömännen som lekte allt fåglar flyger och jag säger böja och diska de kallade det på piren och vaktposten framför guvernörshuset med saken runt sin vita hjälm stackars djävulen halvstekt och spanjoren flickor som skrattar i sina sjalar och sina höga kammar och auktionerna på morgonen grekerna och judarna och araberna och djävulen vet vem mer från alla ändar av Europa och Duke Street

och fågelmarknaden kluckar utanför Larby Sharons och de stackars åsnorna som halvsover och de vaga killarna i kappor som sover i skuggan på trappan och vagnarnas stora hjul av tjurarna och det gamla slottet som är tusentals år gamla ja och de där stiliga morerna i vitt och turbaner som kungar som ber dig att slå dig ner i deras lilla butik och Ronda med det gamla windows of the posadas 2 blickande ögon ett galler gömde sig för hennes älskare att kyssa järnet och vinbutikerna halvöppet på natten och kastanjetterna och natten missade vi båten hos väktaren Algeciras går fridfullt omkring med sin lampa och o den hemska strömmen på djupet O och havet är röd ibland som eld och de härliga solnedgångarna och fikonträden i Alamedas trädgårdar ja och alla konstiga små gator och de rosa och blå och gula husen och rosenträdgårdarna och jessaminen och pelargoner och kaktusar och Gibraltar som flicka där jag var en blomma på berget ja när jag sätta rosen i mitt hår som de andalusiska tjejerna använde eller ska jag ha ett rött ja och hur han kysste mig under den moriska muren och jag tänkte lika bra på honom som en annan och då frågade jag honom med min

ögon att fråga igen ja och sedan frågade han mig skulle jag ja att säga ja min bergsblomma och först
la mina armar om honom ja och drog ner honom till mig så att han kunde känna mina bröst alla parfym ja och hans hjärta höll på att bli galet och ja jag sa ja jag ska ja.