Det har sedan den gamla greken Platons hektiska dagar i Grottan pågått den Eviga Spekulationen om Verklighetsberättelsens beskaffenhet mellan Dröm och Illusion.

Vad består Verkligheten av, det Radioaktiva Damm som Mardrömmar blir Dialektiskt Materialiserade genom?

Den Verkliga Märkligheten, den Verkliga Verkligheten, Den Märkliga Verkligheten och den Märkliga Märkligheten.

Mark Zuckerberg söker i Mellandagarna Realisera Metaversens visionära Stålbad. Det är inte utan att Gemene Man, efter att ha analyserat Matrix vilken gång i Ordningen, intrasubjektivt upplever Zuckerbergs version som motsvarande Sången på Sista Versen före Klart Slut.

Då Klimatförändringen i Kalla Krigets efterdyningar framkallar vidare Mutationer av Corona’s We are the Children of the Night, söker Mark Zuckerbergs mer påvert utrustade Sympatisörer, som substitut till Elon Musks Emigrationsmarsch till Mars, ta sin Tillflykt över genom Virtuella 3D-monoklers i 5G till AI:s Singularitetens Metaverse.

Är det inte det Ena, så må det vara det Andra.

De Bokstavstrogna Legalisterna inom Patafysiska Kollegiets Kulturberikande Ramverk har Ensidigt Förklarat att ‘Patafysiken förhåller sig till Metafysiken, som Metafysiken till Fysiken.

För att inte Trångsynta Enögda Visionärer som Zuckerberg ska hamna inom Jarrys Artificiella Paradis Lost, typ Alices försök till konversation med förnärmade Stockrosor, Rosengård med ett rikt urval av favoriter Greta Garbo, Ingrid Bergman, Sarah Leandher, Sarah Bernard, Mata Hari, Molly Zandén, Icona Pop, Sofia Kappel, Alicia Vikander, Vilma Davidsson, Lisbeth Salander samt DJ Monica Bergmark, vänder och vrider sig sådana Spekulativa Realister i regelverk, typ Oläsbara Manualer, för att, likt Piratkopior i Trollfabriker längre Österut, förvända Synen på Ensamstående Mammor i Karantän försatta utom Syn och Hörhåll bortom all Ära och Redlighet.

Incelrörelsens Avantgardiska Virtuella Banérförare uppe på Cybernetiskt Förlagda Barrikader, förespeglar hur Ensamstående Mödrar i Utanförskap har fördrivit Frånvarande Plastpappor ut från Edens lustgård.

Kontaktsökande Ensamsittare i Garderoben, utklädda i Cosplay-samplade remixer av Spiderman, Jokern och Gollum hamnar lätt i Blåsvädret då Framfusiga Bakåtsträvare, typ Retroaktivt Nostalgiska Neoluddister förespråkar hur att undergräva Etablissemangets Konstruktioner från Andra sidan om Paradigmets Återvändsgränd.

I Slutna Nätverk och Hemliga Celler gömmer sig sådana Superhjältar som Trinity, Eno, One, Neo, Ono, Bono, med flera som tills vidare, efter den Messianska Uppgörelsen mellan diverse Motsättningar, typ Svrt-Vitt, Gott-Ont, Himmel-Helvete, etc. kan inkallas till Försvarare av Inbördes Beundrade Vederbörande Skuldbelagda, Psykologiskt kastrerade Syndabockar.

Konstruktionen i Överbyggnadens Penthouse Skybar har som Kärt Barn, fler Öknamn är Gemene Man någonsin hinner räkna upp om denne väcks mitt i Natten före Dagens Inbrott.

Konstruktionen har erfarit sådana Vidsträckta Benämningar som Terminalstationen Poststrukturen, Matrisen Matrix, Titanic, Wittgensteins Språkspel och Borges Biblioteket i Babel.

I Grund och Botten i Stora hela samma Skrot och Korn, eller Rent utsagt, samma Tvättad Byk som i Preventivt Profylaktiskt Syfte, sopats under Mattan fram tills dess att varenda liten Grusade förhoppning Spricker som Troll i Solsken och Eftersöker och söker inkalla till Familjegemenskapen, sådana Kinesiska Askar i Askar som Ryska Torggummor säljer som Smör i Solsken, men tyvärr tvingas, likt den Gula Glada Konserverade Änkan, överlämna Skärven till någon Anonym Representant för Nomenklaturans Sekretessbelagda Tystnadskultur.

Hur skulle Leninmausoleet kunna konstrueras av Malevich, om inte Barnrika Husmödrar övergivit Järnspisen för att Utkräva Bakelser av Cosplaying Marie Antoinette, inom Nära Anslutning till då Tillfället gör Tjuven och Napoleon XV tillträtt ett Avträde på Annat Ställe, typ, improviserat retoriskt upprepande Här sitter den Andre i Andra Tankar då Någon mer Nödställd på Dörren Bankar.

Postkonstruktivisternas Efterkonstruktion av Postkonstruktivismens Abstraktionsnivåer förbiser Koan om hur att före Satoris Inträde i Högsta Medvetandegraden, Hugga Ved och Bära Vatten och efter Satoripassagen, Hugga Ved och Bära Vatten.

Tilläggas för för Incels Förförståelse av Termens innersta Innebörd, att Hugga Ved och Bära Vatten också kan appliceras som komplement till Digitala Socialt Kompetenta Gruppbildningar, i vilket Goth Lolitas tills vidare, i väntan på F!:s Inträde innan Lyckta Dörrar, lyser med sin Uppenbara Frånvaro.