Varför har Män bröstvårtor?

Var fanns den Representativa Demokratins Förespråkare då Folket behövde dem som Allra mest?

Feynman anpassade talet till det sista kapitlet i sin bok Visst skämtar du, herr Feynman!.

Han baserade frasen på ett begrepp inom antropologin, cargokulten, som beskriver hur vissa förindustrialiserade kulturer tolkade tekniskt sofistikerade besökare som religiösa eller övernaturliga figurer som kom med mystiska föremål.

I ett försök att kalla på ett andra besök, skulle de infödda utveckla och engagera sig i komplexa religiösa ritualer, som speglade det tidigare observerade beteendet hos besökarna som manipulerade sina maskiner men utan att förstå den sanna naturen av dessa uppgifter.

Precis som fraktkultutövare skapar skenflygplatser som misslyckas med att frammana flygplan, bedriver fraktkultforskare bristfällig forskning som ytligt liknar den vetenskapliga metoden, men som misslyckas med att producera vetenskapligt användbara resultat.

Följande är ett utdrag ur ett tal (hämtat från boken):

En ceremoniell flagghissning utförd av medlemmar från John Frums cargokult på Tannaön.
I Söderhavet finns en cargokult. Under kriget såg öborna flygplan landa med massor av bra material, och de vill att samma sak ska hända åter igen. Så de har arrangerat att imitera saker som landningsbanor, att sätta eld längs sidorna av landningsbanorna, att göra en träkoja för en man att sitta i, med två träbitar på huvudet som hörlurar och bambustänger som sticker ut som antenner —han är flygledaren — och de väntar på att flygplanen ska landa. De gör allt rätt. Formen är perfekt. Det ser precis ut som det såg ut innan. Men det går inte. Inga flygplan landar. Så jag kallar dessa saker för cargokultvetenskap, eftersom de följer alla uppenbara föreskrifter och former av vetenskaplig undersökning, men de saknar något väsentligt, eftersom flygplanen inte landar.

En skyddsängel är en typ av ängel som har i uppdrag att skydda och vägleda en viss person, grupp eller nation.

Mitt i KRIS-beredskapen kan Allmänheten uppfatta ett Etablissemangets Snobberi…

Det kanske mest egendomliga med hela historien var att de ansvariga bara förlitat sig på varandra.

Historiens Vingslag fortsätter att Flaxa.

Varför går små pojkar, men aldrig små flickor, runt och slår med en pinne mot allt omkring sig?
Tron på förmyndarväsen kan spåras genom hela antiken.

Wilsey dog av självmord 1994.

Varför tog hon sitt liv så allvarligt?

Wilseys ex-pojkvän, komikern Pauly Shore, svarade på frågan:

Hon blev Savannah, hennes rollkaraktär, var intresserad av droger och behövde trygghet hela tiden. Hon glömde vem Shannon var…

1976 började Tenzin Palmo bo i en grotta i Himalaya som mätte 10 fot bred och sex fot djup och stannade där i 12 år, varav tre var hon helt i retreat. Grottan låg högt upp i det avlägsna Lahaul-området i indiska Himalaya (nära Tayul Gompa), på gränsen mellan Himachal Pradesh och Tibet.

Under retreaten odlade hon sin egen mat och praktiserade djup meditation baserad på gamla buddhistiska metoder. Enligt anteckningarna sov hon i sin traditionella meditationslåda av trä, bara tre timmar per natt.

De senaste tre åren tillbringades i fullständig isolering. Hon överlevde temperaturer på under -30° Fahrenheit (-35°C) och snö under sex till åtta månader om året.

Paolozzi studerade vid Edinburgh College of Art 1943 och flyttade sedan till London. Han var kort på St Martin’s School of Art 1944, och sedan på Slade School of Fine Art vid University College London 1944 till 1947. Han bodde i Paris 1947–1949. Där träffade han Alberto Giacometti, Jean Arp, Constantin Brâncuşi, Georges Braque och Fernand Léger. De var ett stort inflytande på hans senare arbete.

Paolozzi var grundaren av popkonströrelsen. Paolozzis I was a Rich Man’s Plaything (1947) anses vara den första fanbäraren av popkonst och den första att visa ordet ”pop”. Paolozzi visade collaget 1952 som en del av hans banbrytande Bunk! serie vid Independent Group-mötet i London.

Han var en stor gestalt inom den internationella konstsfären. Paolozzi undersökte hur vi passade in i den moderna världen. Han avslöjade vår splittrade civilisation genom fantasi och fantasi.

Studion var en verkstad fylld med hundratals hittade föremål, modeller, skulpturer, material, verktyg, leksaker och högar av böcker. Paolozzi var intresserad av allt och använde en mängd olika föremål och material i sitt arbete, särskilt hans collage.

Paolozzi kom till allmänhetens uppmärksamhet på 1950-talet genom att producera en rad slående screentryck och Art brut-skulpturer. Han var en grundare av Independent Group 1952, som anses vara föregångaren till mitten av 1950-talets brittiska och sena 1950-talets amerikanska popkonströrelser.

Hans framstående collage 1947 I was a Rich Man’s Plaything anses vara den tidigaste fanbäraren som representerar popkonst.

Han beskrev alltid sitt arbete som surrealistisk konst och, medan han arbetade i ett brett spektrum av medier under sin karriär, blev han mer förknippad med skulptur. Paolozzi är känd för att producera till stor del verklighetstrogna statyer, men med rätlinjiga (ofta kubiska) element tillagda eller borttagna, eller den mänskliga formen dekonstruerad på ett kubistiskt sätt.

Derridas filosofi inspirerade en postmodern rörelse som kallas dekonstruktivism, som förkastar strukturella ”centra” och uppmuntrar decentraliserat spel bland dess element.

Enligt den buddhistiska kanon är kvinnor lika kapabla att nå nirvana som män.

Nora Louise Kuzma är en skådespelerska och modell, främst sedd i Hollywood, spanska, franska filmer och program. Föddes tisdagen den 7 maj 1968 (födelsedag) i Steubenville, OH. Hon är amerikansk till födseln och modersmålet är engelska, men även bra på franska, spanska, tyska.

Hennes föräldrar Louis och Patricia Kuzma. Hennes pappas föräldrar var ukrainska, medan hennes mamma var irländsk. Louis anställdes som stålarbetare. Kuzma har en äldre syster, Rachel och två yngre systrar Grace, Lorraine.

Nora Louise Kuzma’s längd är 170 centimeter (5′ fot 7’tum) och hon väger ungefär 70 kilo. Hennes stjärntecken är Oxen.

Kroppsmått: (B-H-W) 31-28-32 (Marilyn Monroe hade en extrem timglasform, enligt en sömmerska som listade dessa mått: Längd: 5 fot, 5½ tum. Vikt: 118-140 pund. Byst: 35-37 tum. Midja: 22-23 tum. Höfter: 35-36 tum. BH-storlek: 36D) .

Skostorlek: US 7-11. Nettoinkomst 7 miljoner dollar. Favoritbil: Ferrari 250 GTO. Favoritcykel/motorcykel: Suzuki Racing Bike. Make: Jeff Gruenewald (m. 2002), Ryan Granger (m. 1999–2000), Brook Yeaton (m. 1990–1996).

Vid sju års ålder separerade hennes föräldrar och Kuzma flyttade in i sin mormors hus med sin mamma och tre systrar. Hennes alkoholiserade, våldsamma pappa fick delvis vårdnad efter deras skilsmässa. Hennes mamma skrev in sig vid Ohio University och fick en deltidsanställning.

Vid 12 års ålder flyttade hon med sin mamma och systrar till Redondo Beach, Kalifornien. Hon träffade inte sin pappa på flera år. Hon började gå på Redondo Union High School i september 1982. Kuzma hade en rebellisk attityd under sina tidiga skolår. Hon var upprörd över sin mamma och i sin mammas partner hittade hon en fadersfigur. Roger Hayes var drogmissbrukaren som störde Kuzma i hennes sömn.

En kvinna erbjöd sig att förbättra Kuzmas jobbmöjligheter genom att hjälpa henne att få ett falskt körkort.
Kuzma hade nu som alias Kristie Elizabeth Nussman ett nytt körkort där det stod att hon var 20 i stället för 15 år.

Hon var bara 15 år när hon gick in i filmbranschen för vuxna. Kuzma fortsatte att göra fler filmer till slutet av 1984. När hon var 16 år försökte hon lämna branschen, men återvände några månader senare. Dessa de facto olagliga foton och inspelningar såldes vidare och resulterade i åtal mot skaparen och distributörerna.
Efter att ha lämnat yrket bara två dagar efter att hon nått den lagliga åldern av 18, studerade Nora Louise Kuzma metodik för att bli en ledande skådespelare vid Lee Strasberg Theatre Institule. Vid 19 års ålder hade hon premiär för sin mainstream-film på 1988 Roger Cormans science-fiction-film Not of This Earth.

Hennes självbiografi, Underneath It All, publicerades under juli 2003 av HarperCollins.

I boken skildrade hon sin barndom, karriär och två år i branschen. Boken fick positiva recensioner från kritiker och blev en kommersiell framgång, vilket gjorde New York Times bästsäljare. I boken avslöjade Kuzma att hon fick cirka 35 000 dollar som total kompensation för alla sina filmer, inklusive 5 000 dollar för hennes minderåriga framträdande i Penthouse.

Kuzma fortsatte att använda det nu berömda artistnamnet som hon hade gett sig själv som minderårig och gjorde det till slut till sitt juridiska namn. Hon förklarade, ”Jag valde att sluta fly från det. Istället vann jag det och ändrade mitt namn till Traci Elizabeth Lords. Det är den jag var, och det var den jag skulle vara.”

I sin intervju med Oprah Winfrey sa hon:

”Jag upptäckte att du kan springa, men du kan inte gömma dig.”

I mars 1993 i Dharamshala talade Sylvia Wetzel inför Dalai Lama och andra inflytelserika buddhister för att lyfta fram sexismen i buddhistiska metoder, bildspråk och läror.

Ajahn Amaro, en Theravada bhikkhu från Amaravati Buddhist Monastery, sa: ”Att se nunnorna inte få ta emot den respekt som ges till munkarna är mycket smärtsamt. Det är som att ha ett spjut i ditt hjärta”. 

En Amerikansk tibetansk buddhistmunk gav sina åsikter:

När jag översatte texterna om invigningsceremonin fick jag en sådan chock. ”Där är den.” Jag hade hört talas om denna tro men jag hade aldrig hittat bevis för det. Jag var tvungen att recitera denna text vid ceremonin. Jag skämdes över att uttala den och skämdes över den institution jag företrädde.

I Verklighetsberättelsen står Det Abstrakta, Syntetiska Artificiella mot det Konkreta, Naturliga, Ursprungliga. Det är det som får Samhällsmaskineriet att Snurra.

Enligt Collins, ”tycks buddhisterna ha varit de första att kalla det nirvana.”

Collins säger att ordet nirvāṇa kommer från verbalroten vā ”blåsa” i form av particip vāna ”blåst”, med prefixet preverbet nis som betyder ”ut”. Därför är den ursprungliga betydelsen av ordet ”utblåst, släckt”.

LS Cousins ​​sa att nirvana i populärt bruk var ”målet för buddhistisk disciplin,… det slutliga avlägsnandet av de störande mentala element som hindrar ett fridfullt och klart sinnestillstånd, tillsammans med ett uppvaknande tillstånd från den mentala sömn som de framkallar. .”

Om Förmyndarstaten Hycklar, kommer Alla Undersåtar uppleva det som i Tystnadskulturens Samtycke, legalt, till och med Entydigt Exemplariskt.

Kommer det Lilla Konungariket i Mitten ansluta sig till NATO?

Det beror helt och hållet på Högeranarkisternas inställning till hur Västkusten förutsätter en Östkust, men på andra sidan om Landet eller Havet.

Cinderella mötte Prinsen, Uthärdade en Veritabel Klassresa utan skolkamrater, glömde bort Styvmodern och de Amputerade Styvsystrarna och Fortsatte Livet i Luftslottet, typ Forum, fram till Världens Slut.

Var Trump Sjuk? Ska Musk verkligen Emigrera till Mars? Kommer Förenta Nationerna, Förbjuda Världsmedborgare att Arbetskraftsutvandra till Mars?

Att låta sig Vaccineras är de Facto att Spara Skattebetalarnas Medel. Likaså är det Faktiskt också med KRIS.

Det är Här som Den Heliga Sankta Elisabeth Holmes har Dragit sitt Strå till Stacken.

Hur kan en 19-årig Studentflicka bedra Alla Dem inom Den Ekonomiskt Högteknologiska Världen som Samtliga, var och en för sig, har ett IQ på minst 170?

I IQ finns ingen test av Bedömningsförmågan, med.

Varför finns Lagar mot Bedrägeri av Andra, men inte mot Självbedrägeri?

Det är det som blir den Avgörande Tipping Point; hur att Avstå från att Producera Arketypiska Artefakter, typ Kallianka, Alls?

Lika Onaturligt och Osunt som att Sluta Andas?

Utan Plast Stannar Världen.

Är den Ena Pikachu mer Kavaii Cute än den Cosplay Pikachu som står alldeles intill?

Härstammar Pikacho från Shinto, eller Zen, eller Disney?

Citatet som var Världsförbättrare bör ha Fastklistrad vid sidan om Hallspegeln:

“This is what happens when you work to change things, and first they think you’re crazy, then they fight you, and then all of a sudden you change the world.”
Citat: Elisabeth Holmes

De Egenmäktigt Förförande Förfararna Förutfattade förutsätter allt Pågår bakom en Alice’s Spegel, Oz’sk Skärm, en Vit duk, typ Tabula Rasa i Horror Vacui.

Den Illa Förför, den Illa Förgår.

För den Streetsmarte Bondfångaren, typ Bondtjuven, ter sig Tanken Svindlande.

Därför är Verklighetsberättelsen aldrig faktabaserad med fotnoter och källhänvisningar.

Rymdoperan Verklighetsberättelsen Reality Story beskriver Kampen som pågår mellan Neoluddister och Neoidealister Omkring Familjen Frånlandsvinds Kunskaps- och Informationscenter Spårätt, blivande Space Station i Breda järnbruk, ovanför Mälarens norra strand, utanför Enköping.
Är rymdstationen en Verklighetsundflyende Dagdröm?

Att de Nyvarande Högerradikala gör Revolution mot de Dåtida Vänsterkonservativa är ingenting att Dividera om. När Pendeln svängt fram till den Optimala Maximipunkten kommer den helt Förväntat slå till byta Riktning i 180 grader.

I Det Eviga Slutet upphör Allt och Alla, ändå…

Nu finns maskiner, robotar och automater tillgängliga för Alla Ekonomiskt Autonoma Libertarianer. Vidare kan det inte anses vara en Tillräcklig Tillfällig Slump att Libertarianer och Revisionister inmundigar ur varandras Händer, tills att Näringskedjans högsta Länk spricker mellan respektive Block.

I Japan förväntas en praktikant lära sig nästan helt genom observation.

En hanamachi (花街) är ett japanskt ord som används om en stadsdel där kurtisaner och geishor bodde och arbetade. Ordets bokstavliga betydelse är ”blomsterstad”, typ Rosengård.

– Jag är intresserad av Kris-gruppen, förklarar reportern.
Truman drabbades av identitetskris, sitt liv och insåg att staden på något sätt kretsade kring honom. Neo är ”the One”, en människa som profeterats att befria mänskligheten.

Annons