”Ta inte blicken från din drink.”

Det är minst sagt Förunderligt hur Förnuftets Språkrör faller för Romatiska Griller.

Den Naturliga Avgången från det Naturliga Urvalet kan Nerfalla som Radioaktivt Skyfall från Klar Himmel.

Kvinnor rekommenderades att inte dricka ur punch-skålar, att inte lämna en drink utan uppsikt och att alltid ha drinkar med sig (inklusive när de går på dans eller toaletten eller använder telefonen), att inte prova nya drinkar, inte dela drycker, att inte dricka något med en ovanlig smak eller utseende, ta med sina egna drinkar till fester, dricka ingenting som öppnats av en annan person, och om de känner sig sjuka att gå med någon de känner och inte ensam eller med någon de precis träffat eller inte känna till.

Genom att rikta strålkastarljuset på överlagt brottsligt beteende, konstaterar Philip Jenkins att det har befriat kulturen från att behöva utforska och utvärdera mer nyanserade former av manlig sexuell aggression mot människor, såsom de som visas vid dejtvåldtäkter som inte underlättades av den smygande administrationen av droger.

För liknande moralisk panik pekar forskare på opiumskräcket från det sena 1800-talet, där ”olycksbådande kineser” sades använda opium för att tvinga vita kvinnor till sexuellt slaveri.

På liknande sätt, under den progressiva eran, berättade en ihärdig stadslegend om vita medelklasskvinnor som i smyg drogades bort, kidnappades och såldes till sexuellt slaveri till latinamerikanska bordeller.

Denna analys motsäger inte fall då våldtäktsdroger används eller sexuell handel förekommer; dess fokus ligger på den faktiska förekomsten av vissa brott i förhållande till mediabevakningen av det.

2017, arton kvinnor vittnade om våldtäkter, hot och trakasserier. En av världens mest anrika kulturinstitutioner krackelerade inför öppen ridå.

Use Your Own POP-Eye.

Året var 1968 då en Libertinsk Libertarian från staden Marseille hade förirrat sig bort från Paris Glädjekvarter till det Lilla Konungarikets hufvudstad Nordens Venedig. Det namn han kändes vid och bar, var:

Poppers.

Den franske kemisten Antoine Jérôme Balard syntetiserade amylnitrit 1844.

Sir Thomas Lauder Brunton, en skotsk läkare född samma år som för amylnitrits första syntes, dokumenterade dess kliniska användning för att behandla angina pectoris 1867 när patienter som upplevde bröstsmärtor skulle uppleva fullständig lindring efter inandning.

Brunton inspirerades av tidigare arbete med samma agent, utfört av Arthur Gamgee och Benjamin Ward Richardson. Brunton resonerade att den kärlkrampssjukas smärta och obehag kunde minskas genom att administrera amylnitrit – för att vidga kranskärlen hos patienter och på så sätt förbättra blodflödet till hjärtmuskeln.

Amylnitrit var ursprungligen innesluten i ett glasnät som kallas ”pärlor”.

Den förpackades och såldes farmaceutiskt i ömtåliga glasampuller insvepta i tyghylsor som, när de krossades eller ”poppades” i fingrarna, släppte ut amylnitriten för inandning.

Denna administrationsprocess verkar vara ursprunget till slangtermen ”poppers”.

Det administrerades sedan genom direkt inandning av ångorna eller inandning genom silke som täckte kapseln. Brunton fann att amylnitrit hade effekter av att utvidga blodkärlen och rodnad i ansiktet.

Poppers ”craze” började i början av 1970-talet bland homosexuella män i gaybarer, diskotek och badhus.

Time och The Wall Street Journal rapporterade att användning av popper bland homosexuella män började som ett sätt att öka sexuell njutning, men spreds snabbt till avantgardistiska heterosexuella.

Inandning av nitriter slappnar av glatta muskler i hela kroppen, liksom slutmusklerna i anus och slidan. Släta muskler omger kroppens blodkärl och när de är avslappnade får dessa kärl att vidgas, vilket resulterar i en omedelbar ökning av hjärtfrekvensen och blodflödet i hela kroppen, vilket ger en känsla av värme och spänning som vanligtvis varar i ett par minuter. När dessa kärl vidgas, är ett ytterligare resultat en omedelbar minskning av blodtrycket.

Det blev till en Kulturetablissemangets Subkulturella Karneval. Grisar, råttor och Fan och hans Moster. Allt remixat i samma Lojala Tigande Tystnadskulturella Källarhåla. Alla tvingades dansa med i samma Tango.

Hela Situationen kan förklaras Kognitiv Dissonans.

Eftersom det man redan vet redan är alltför komplicerat och ohanterligt för att medgiva och delge, vill man inte veta mer än det man redan vet:

Alla Poeter har Misslykats. Filosofer har Misslyckats. Alla Kreativa Kulturarbetare har Misslyckats. Alla Religioner har Misslyckats. Alla Politiker har Misslyckats. Alla Vetenskapliga Samfund och Vetenskapsmänniskor har Misslyckats. Alla Ideologer och Världsförbättrare har Misslyckats. Männen har Misslyckats. Kvinnorna har Misslyckats. Skolan har Misslyckats. Militären har Misslyckats. Rättsväsendet har Misslyckats. Ingenjörerna har Misslyckats. Stadsplanerarna har Misslyckats. Idealister, Visionärer och Domedagsprofeter har Misslyckats. Barnen och Ungdomarna har Misslyckats. Sällskapsdjuren har Misslyckats.

Var gång som Någon lyfter upp den Kastade Handsken, är Karusellen igång igen. Som alltid gäller att det man förlorar man på Gungorna, tas igen på Karusellen.

Medias Budskap är dess Splittrande Former av Kontaminerade Desinformationsbitar.

De föregivna skälen för att driva bort henne kan inte vara verkliga. När man gav pengar till Forum Romanum, visste Alla runt bordet vem hon var gift med . Ge den Nakna Kejsaren de Kläder som den Förklädde Guden har Förlorat.

Har Alla verkligen Misslyckats?

Ibland kan det i backspegeln verka som om ett skeende var oundvikligt. Det stämmer inte, saker hade nästan alltid kunnat bli annorlunda. Det Hela beror på om ifall Åsiktsbäraren är lagd åt det mer Wittgensteinska hållet, eller har större förtroende för Poppers.

Är allt Predestinerat i någon form av Ödesmättad Väv, eller råder något Tillstånd av Medveten Närvaro kan Inverka på Livets Väg?

Överlägsen. Icke-deltagande.

I den här världen borde människor förmodligen leva enligt hennes normer, det vill säga de som ville komma överens med minsta möjliga friktion och maximalt tråkig bedövande komfort. Kulturprofilen gick i Tartuffes Ekologiska Fotavtryck och Säg Den Kulturberikande som inte gick på detta Epigoneri.

Hur fel han än hade gjorde han dock aldrig misstaget att ställa denna fråga till henne. Det skulle ha uppstått fruktansvärda saker, och bara Gud visste att hon behövde lite uppmuntran i den riktningen. Det var trots allt hans fel. Hade han inte tillåtit henne att göra det?

En feodal regim med en aristokratisk klick tillåter sig en handfull anakronismer, som Enväldet och detta Forum Romanum, vars missbruk bara kan vara förvånande för dem som misstror den representativa demokratin.

Hela Inne. Penetrationen är en seger för Mannen.

Det finns en kammare där Kvinnan ingenting annat gör, än att invänta skamgreppet från en vulgär och hänsynslöst tafsande karriärist.

Det är trots allt den symboliska och politiska kärnan i denna globala skandal som i en postmodernistisk romantisk dokusåpa drevs i en välsamplad remix av kontinentalt kulturberikande girighet, sex och kriminalitet.

Svälja eller Spotta?

Är inte varje Subkultur också en Tystnadskulturberikande Högsta Innersta Krets?

Hon kom ihåg den dagen mycket tydligt. Han hade tagit kokain. Han dansade runt. I Varje Sväng följde Etablissemanget med som mössen efter Råttfångaren.

Till slut hade Popper gjort ett försök att förnya sin relationer genom att ta henne till Frankrike. Defensivt och distanserat kritisk. Överlägsen. Icke-deltagande.

Han ringde henne, om och om igen, och hon gjorde det klart för honom att hon inte var intresserad av att ha sex med äldre män. Som om hon var hans nya squeeze.

Det var inte Marys fel. Ingen kvinna kunde vara som hon var av egen fri vilja. Gud hade gett henne den typ av lättsinne hon hade, och hennes familj hade lärt henne att använda det som hon gjorde. Hon tyckte att hon hade rätt. Och det var problemet. I den här världen borde människor förmodligen leva enligt hennes normer, det vill säga de som ville komma överens med minsta möjliga friktion i bedövande komfort.

Popper undrade ibland hur en man som han så konsekvent hade haft fel, kunnat undgå att bli hängd?

Hur fel han än hade, frågade han ändå aldrig om hennes samtycke. Bara Gud visste hur lite uppmuntran i den riktningen som hon behövde. Ändå, någonstans djupt inne i sitt hjärtas hemligaste kammare, närde Popper en genuin tillgivenhet för denna kvinna. Det var trots allt hans fel. Hade han inte tillåtit henne att göra det?

Tills att en kvartett av slingrande karaktärer hade lämnat det här Kulturberikande Mondäna Världens Högsta Innersta Krets för ett Simpelt Avslöjande av Poppers Hemliga Fransosa Driftliv.

De sprang på varandra en gång på en bro. För egen del sökte han unga, svaga och osäkra kvinnor som måltavlor för sin vulgaritet och sitt knappt undertryckta raseri.

Han förlät henne aldrig för att hon blivit glad för hans skull. Forum Romanum var för honom något att Tränga in i, som ett Slukhål, ett Svart Gap där Bak.

Hon kallade honom för en nyss utskriven råtta och, i slutförvaring av atomsopor. en rättshaveristiskt libertariansk härdsmälta.

Ett intrång. Det blev inget te som han hade lovat, bara ett Impulsdrivet Intrång.

Pojkkungar i Incelmiljöer benämner, liksom Kejsar Julius Caesar, gärna sig Själva i Tredje person singularis. De känner sig ointagliga, utrustade med för mycket pengar, för många privilegier och för lite tillsyn. I dag är den oanständiga sekreteraren post tempore också en av Etablissemangets Kelgrisar; Pojkkungarna.

Utan undantag. Till och med De Döda har Misslyckats. Någon Avgörande Syndabock finns inte. Ingen i Verklighetsberättelsen har lyckats med att Förkorta Bromssträckan i Chicken Race, före Burn Out.

Kognitiv Resonans.

En stormnatt, men med gryningen bedarrar stormen och allt övergår i lantlig idyll. Därefter anländer de manliga deltagarna, ”ordensbröderna” i båtar, anförda av ordens ”granadör” Kulturprofilen och dess klockare Stol nummer Sjutton, och marscherar upp till templet. När de anlänt, samman med tunnor fyllda med dryck, hålls sånger och högtidstal och allt övergår i glad fest.

Hela Havet Stormade. Stolarna föll, en efter en. När Tangon slutat spela återstod endast Tio av de Arderton. Stol nummer Sjutton satt kvar. Pojkkungen ändrade reglerna så att deltagarna aldrig i förväg skulle besluta sig för om de verkligen ville och därmed skulle, den Allvarsamma Ansvarslösa Leken, tåla.

Efter utökningarna torde sångspelet vara svårspelat; där ursprungsversionen kunde framförts på en timma kräver den slutliga minst det dubbla, detta utan att handlingen väsentligen ändrats. Hela förlängningen beror på längre monologer och ytterligare musikstycken, varför det som teaterskådespel blir statiskt.

Att de Kulturberikande Extatiska Ormgroparna i Romerska Forum på något sätt skulle ha påverkats av det Bokstavstrogna Eteblissemanget Välplanerade Incidenten, är tills vidare helt uteslutet. Om en Faller, håller de Andra som Drunknande i Varandra, tills att Stormen bedarrat.

När således den inledande stormen skildras av Bacchusprästinnan så är det inte bara ett oväder, utan även hennes egen ångest och skräck som beskrivs, i förromantisk stil. När stormen bedarrat ändras också prästinnornas inställning till omgivningen. Därefter tar Ulla ordet, och allt mer exalterad beskriver hon sina disigt dimmiga minnen.

Den som råkar Tappa Taget sjunker som en Ikaros i Kamikaze Fallande Körsbärsblomma Djupast ner i av Bermudastriangelns Marianergrav.

När männen anländer blir kvinnorna raskt mer krassa: de beskriver Bacchusriddarna i ironiska ordalag som ”hjältar” som dock urinerar mot plank och liknar stekta grisar. Ordensklockaren tar över ordet och beskriver nattens storm, med ord hämtade ur Jacob Wallenbergs Min son på galejan, möjligen för att förmedla autenticitet.

Därpå fortsätter de Akademiska Satyrerna sina Backanaler inom Fostbrödralagets Tystnadskulturella Katakomber. Tillsammans med Ulla Winbladh, nymfetternas Ledsagarinna samt Alexandrinernas Okrönta Bidrottning, leder det Ypperliga Upptåget vidare till Den Gyldene Fredens Djupa Källarvalv. Nachtspielet fortsätter i Forum Romanum, med Partydroger, typ Devil’s Breath, Traditionella dryckesslag, Vällustiga Orgier i Lönnrum bakom Nedsläckta Blindfönster.

Bacchus förtäljer om sin födelse och förklarar att han är son till en dödlig kvinna, Semele och guden Jupiter. Han avslöjar att han har drivit stadens kvinnor till vansinne och har lett dem upp i bergen för att iaktta hans rituella festligheter. Han har för tillfället förklädd sig som en dödlig, men han planerar att rättfärdiga sin mor Semele, genom att framträda inför hela Kungliga Hufvudstaden som en gud, Jupiters son, och etablera sin permanenta kult av Det Kulturberikande Etablissemangets Litterära Anhängare.

Bacchus går upp till Stortorget till Kören Bacchae. De framför en körode till Lovsång av Bacchi Vapen. Sedan dyker Tiresias, den blinde och äldre siaren upp. Han efterlyser Cadmus, grundaren och före detta kungen av Thebe.

I den avslutande parentationen som läggs i munnen på den Oanständiga Sekreteraren är det inte längre frågan om naturskildringar: nu målas istället upp en mytologisk tablå, med Kulturprofilen placerad i Olympen tillsammans med antika gudar och hjältar som Mars, Pompejus och Hannibal. Plötsligt vänder han dock tillbaka mot jordelivet, och går över till att skildra Stol nummer Sjuttons jordiska tillvaro som fyllerist, varefter han varvar dessa stilnivåer, fram till dess att han avbryts av att Ulla håller på att föda sitt barn, som visar sig vara fadern upp i dagen, med lika röd näsa.

De två gamla männen hänger med i Baccanalens Orgiastiska Extaser. Cadmus unga barnbarn Pentheus, den nuvarande kungen, kommer in. Avsky över att hitta de två gubbarna i festivalklänningar, skäller han ut dem och beordrar sina soldater att arrestera alla som är engagerade i bacchantisk dyrkan, inklusive den mystiska ”utlänningen” som har introducerat denna dyrkan. Pentheus har för avsikt att låta stena honom till döds.

Vakterna återvänder snart med Bacchus själv i släptåg.

Pentheus ifrågasätter honom, både skeptisk till och fascinerad av de bacchantiska riterna.

Bacchus svar är kryptiskt. Pentheus blir rasande och låter föra bort Bacchus och kedja fast honom vid en arg tjur i palatsstallet. Men guden visar nu sin makt. Han bryter sig loss och raserar palatset med en jordbävning och eld.

Bacchus och Pentheus är fortfarande oense när en Kunglig Automobilförare anländer från toppen av Näringskedjanberget, där han vallade sin heltidsanställda Hetärer. Han rapporterar att han hittat kvinnor i närheten av Forum Romanum på berget som betedde sig som drogade: vandrat i Liljansskogen, diat Patriarkala Odjur, förlagt psykedeliska ormar i håret och utför mirakulösa bedrifter.

Kungliga Automobilklubbsförarna gjorde en plan för att fånga en speciell celebrant, Pentheus mor.

Men när de hoppade upp ur gömstället för att ta tag i henne, blev Bacchae vansinniga och förföljde männen. Männen flydde, men deras boskap var inte så lyckligt lottade, eftersom kvinnorna föll på Odjuren och slet dem sönder med sina bara händer.

Kvinnorna fortsatte, plundrade två byar som låg längre ner på berget och stal brons, järn och till och med spädbarn. När byborna försökte slå tillbaka, körde kvinnorna bort dem med sina ceremoniella stavar. De återvände sedan till Stortorget och lät Odjuren slicka dem rena från Jungfruolja och Anksmör.

Bacchus, fortfarande i skepnad av Förklädd Gud, övertalar Pentheus att avstå från sin plan att besegra och massakrera kvinnorna med en väpnad styrka. Han säger att det skulle vara bättre att först spionera på dem, medan de är förklädda till en kvinnlig Maenad för att undvika upptäckt. Han klär Pentheus på detta sätt och honom ut ur huset.

Vid det här laget verkar Pentheus redan galen av gudens kraft, eftersom han tror att han ser två solar på himlen och tror att han nu har styrkan att slita upp berg med sina bara händer. Han har också börjat se igenom Bacchus dödliga förklädnad och uppfattat hornen som kommer ut ur gudens huvud.

En medsvuren och välinformerad journalist anländer för att rapportera att när sällskapet väl nått berget Cithaeron, ville Pentheus klättra upp i ett vintergrönt träd för att få en bättre utsikt och främlingen använde gudomlig kraft för att böja ner det höga trädet och placera kungen i dess högsta grenar. Sedan ropade Bacchus, som avslöjat sig, till sina anhängare och pekade ut mannen i trädet.

Detta drev Maenaderna vilda. Ledda av Agave, hans mor, tvingade de ner den instängda Pentheus från trädtoppen, slet av hans lemmar och hans huvud och slet hans kropp i bitar.

Efter att den medsvurna och välinformerade journalisten vidarebefordrat nyheten kommer Agave med sin sons blodiga huvud. I sitt gudabenådade tillstånd tror hon att det är huvudet på ett bergslejon. Hon visar den stolt för sin far, Cadmus, och blir förvirrad när han inte njuter av hennes trofé, men blir förskräckt över den.

Agave ropar sedan efter Pentheus att komma och förundras över hennes bedrift och spika upp huvudet ovanför hennes dörr så att hon kan visa det för hela Thebe. Men nu börjar galenskapen avta, och Cadmus tvingar henne att inse att hon har tagit sin egen son av daga. Pentheus lik återställs så bra som möjligt, och kungafamiljen ödeläggs och förstörs.

Agave och hennes systrar skickas i exil, och Bacchus dekreterar att Cadmus och hans fru Harmonia ska förvandlas till ormar samt leder en barbarhord för att plundra Gamla stan, Kungsträdgården och Stureplan.

Han bjöd in henne till honom på en måltid. Hon var ung och osäker, men han hade alltid varit snäll mot henne. Efter maten, i vardagsrummet, ville han plötsligt ha sex. Hon visste att hon måste agera som om ingenting hade hänt för annars hade hon ingen anständig sysselsättning med nattsvarta löneföremåner längre.

Och det gjorde hon, fram till dagen då hon läste historien om de 18 kvinnorna. Tjugosex år senare bestämde hon sig för att bevisa att hans beteende hade pågått länge.

En klubb med fantastiska privilegier och till dem med behövande ändamål som rabatterade lägenheter, extrem kulturell cachet och inga demokratiska kontroller av det slag som är så besvärande när man bara vill bli lämnad i fred i frivillig ensamhet i sekretessbalagt erermitage.

Våren 1997. Den Subkulturella Kulturberikande Tystnadskulturens Långsamma Grottes Kvarnar malde vidare på utan minsta motstånd från Kulturetablissemanget.

Målsägandes största verk bestod av 1 500 uppstoppade möss arrangerade i form av en slida och som alla satt i samma kulturberikande gigantiska råttfälla.

Pengarna Kulturpersonligheten fick för sin klubb var bara ramen för hans sexuella aktiviteter. Något inom hennes svaga själsförmögenheter hade gått i tusen bitar. Det som sedan hände bildade ett symbiotiskt kärleksband mellan Greven och Betjänten.

En kväll när stod hon i en foajé och väntade på vänner, kände hon en hand på sin rygg och tänkte:

– Skit, nu är jag ensam med Kladden.

Ingen har Lyckats med Att Förändra Världen och styra in Mänskligheten på en mer Hållbar Utveckling som Ger Lika Möjligheter åt Alla.

Fransosen var känd för att vara mer närgången mot kvinnor. Kanske att han tilll och med var en våldtäktsman, en manipulator och en ren och skär fabulist, typ mytoman. Ofta sammanboende med sin Äkta Maka med vars utseende är precis så kallt som hennes namn kan antyda.

Anklagelserna sträcker sig från att acceptera ekonomiska förmåner, genom ett gemensamt kulturforum som drevs med finansiering från akademin, till att använda insiderinformation för att satsa på pengar på vadhållning angående blivande nobelpristagare.

Alla är Bara Människor. Det är Mänskligt att Fela. Man lär av Misstagen. Livet är inte Rättvist.

Att Mänskligheten som Helhet inte Ingår i Det Naturliga Urvalet kan inte för någon Ortodox Darwinist betraktas som Chockartat Överraskande.

Ingen är Ofelbar.

Varför skulle inte Hela Mänskligheten kunna Belönas med The Darwin Awards?

Fatta det Avgörande Beslutet att välja en Annan Väg. Sabotera för Sig Själv, sin Släkt och sin medfödda Art, javisst!

Att Begränsa antalet Mänskliga Individer som Enda Slutgiltig Lösning, skulle Endast leda fram till det Avgörande Beslutet att Historien Upprepar sig gång efter annan.

På så vis har Varje Etnocentriker gått Vilse.

En Rar Hypotes:

Den Ariska Rasen hade vunnit WW2. Alla andra som inte Räknades in i De Utvaldas Skara, blev antingen Förintade, eller användes som Slavar. Redan nu kan Vi se Effekten av hur Kvinnoförtrycket sätter Ekologiska Avtryck i Olika Nationers Självförvållade Begränsning av den Egna Populationens Förökelse.

Antalet Kärnvapenbestyckade Missiler Ökar Exponentiellt. Ingen Enskild Nation skulle vinna på i Århundranden Framöver Ständigt Återkommande Radioaktiva Moln och Störtfall av Kontaminerat Dricksvatten.

Naturen har ju sedan Big Bang förblivit Gränsöverskridande och ingen Idealiserad Gudom har än så länge Hållit Löftet om Bevarandet av Ett enda Folkslag skulle förpassa Alla Andra till Glömskans mörker.

Vad har vi F*N till, om de inte Lyckas komma tillrätta med Hela Mänsklighetens Misslyckanden sedan Big Bang?

Någon Påhittad Avgudabild har utkonkurrerats av Homo sapiens sapiens Självupphöjning till Gudomens Narcissistiska Spegel- samt Avbild.

Svenska Akademiens nu Rådande Tystnadskultur kommer ut ur Stol nr 17:s Garderob Opus 1, som Numrerat Samlarobjekt (nyöversatt och med Efterord av Magnus Hedlund) av Henrich Bölls Doktor Murkes samlade Tystnad, med Unik Ensamrätt, distributionskanal Rönnells Akvariat och Intim Samarbetspartner Kulturprofilens Artificiellt framställda Organförlängare.

Om ifall något tycker att detta låter Uppgivet, Nedstämt och Betungande, så Är alla Självmyndigförklarade Libertarianer Ytterst medvetna om att det som har en Fiktiv Begynnelse också måste leda till ett Konkret Avslut.

Tystnadskulturens Svar ekar Tomt i Forum Romanums Källarvalv…