Det Lilla Konungariket saknar Gränsposteringar mot Corona, Omicron, Klimatförändringens konsekvenser, Allmän Uppgivenhet inför Framtiden och andra Helt Vitt Skilda Andliga Fenomen. Det som nu Händer i Gränssnittet mellan Belarus och Polen kan i Morgon Bitti vara framme till Slottsbacken.

Det är ingen akut Hotbild, men ett Konsekvenstänkande var och en Själv kan dra som Slutsats inför Kommande Fjärilseffekter.

Det finns kanske ingen direkt Motsvarighet i Utlandet till Inrikes Utmattningssyndrom, men själva Västanfläkten har också kommit som ett Brev på Posten till Japan, Kina, USA och andra länder där Arbetsförhållandena Mattas Av.

Än så länge är i Japan Kavaii ingen Counterkultur, men också här har länge funnits antydningar till Problemet ”Jag vill aldrig bliva Stur”.

Bitcoinmyntet har både en Krona- och en Klavesida, men Makthavare och Beslutsfattare med Ändan bak, står Nu med Rumpan Bar. Det enda som Det Lilla Konungarikets Etablissemang kan Göra, är att In i det Längsta, till myntet trillar ner i Gachaponautomaten, låtsas som att det Regnar, tills att Ovädret från Öst till Väst, dragit Över och Folket än en Gång uppmuntras av Landsfadern från Sölvesborg i Folkhemmet Blekinge att Rikets Beredskap är God, men att den Tysta Majoriteten fortfarande ska Hålla Modet Uppe och Fanan högt och Flaggan i Topp.

Hur ska en separatistisk lagd Protektionistisk Ledargestalt, Naturligt Utvald från det Skenheliga Patriarkatet förkunna för Faktaresistenta Tystnadskulturella Landsbyggare av Alternativa Sanningar , hur det Gällande läget ser ut nu i den Arla men Kalla Måndagsmorgonen efter Första Advent?

Hur länge till kommer det att Dröja innan Incels och Uteslutna i Orten, Skjutglada Machograbbar, samverkar ideellt i Subkulturella Digitala Hikikomori, Uppgivna Dagdrömmare, Yami-kawaii, Karoshi och Karojisatsu. I

Inte så konstigt att Karriärister väljer Pokemónfigurer från Shinto som enda, i Nihilistisk Alienation, Skyddshelgon.

Men är Önsketänkande om Fiendens Fysiska Närvaro verkligen Värt sin Vikt i Guld, när Själva Invasionen utgörs av Antibiotika-resistenta Virusangrepp, Kraftiga Skyfall, Överraskande Skogsbränder, Hänsynslösa Översvämningar, Slukhål i Eroderande Asfaltsbeläggningar och Allmän Kaotisk Oordningen i Fotspåren efter Entropiska Tropismer?

Svear och Gother med Råg i Ryggen klarar utan problem att ladda Kärnvapenmissiler i Gamla Carl Gustaf, men Vad att göra åt Fattiga Pensionärer Internerade i Infekterade Äldreboenden?

Gällande Faktum är att den Tysta Majoriteten i Särintresset, efter År av Inlärd Hjälplöshet är Utrustande med Alltför Höga Förväntningar på att Någon Slags Tillsatt från Högre Ort, Landsfader eller Fostermor, ska Ställa Allting till Rätta igen, men bara om de får tillräckligt många Mandat i det Demokratiska Valresultatet från Nine Eleven 2022.

Den Inlärda Hjälplöshetens ytterst Avgörande Problem, är När Ansvarsbefriade Makthavare lägger över Skuldbördan på det Lilla Konungarikets Undersåtar, så står dessa i Överensstämmelse med Återkommande Uppmaningar från Samhällsmaskineriets Ingenjörer, att Stå kvar i Handfallen Undfallenhet med Båda Fötterna fast Förankrade i Myllan Inväntande kommande Signalhantering om att den Ankommande Hotbilden numera är Helt Utesluten och därmed inte ens Finns att finna på Väderlekflickans Blåa Kartskärm.

För Makthavande Beslutsfattare är i det Nuvarande Läget åberopandet av Tidens Vingslag från Fritidsresor i Alternativa Världar, hur att Aktivera Soffliggare och Backstusittare till att resa sig upp som En Enda Mansroll, placera Motvilliga Kvinnor och Utsatta Barn utan Framtid i Tryggt förvar, inta Enskilda Ställningar i Nära Anslutningar till Öresundsbron och Hålla Korpgluggarna på Vid Gavel inför Misstänkta Objekt inuti Malmö Centralstationsbyggnad, Efterspana Huckleklädda Matrusjkor i Rysskontrollerade Trollfabriker, Kinesiska Askar inneslutna i Shadows in the Cloud Osynliga som Spirit and Lucy in the Sky, men Anfallande som Strangers in the Night tillsammans med Riders on the Storm.

Alla har sitt kors att Bära med Stolthet. Ungdomarna i den Kommande Generationen verkar inte alls vara med på Notorna. I Kina lägger de sig ner lite var som helst och hur som helst. I Japan klär Goth Lolitor ut sig till Nattvandrande Hentai Cosplayers.

I USA:s Silicon Valley verkar inte alls de Digitala Verkstadsarbeterna enligt Amerikanska Elektriska Mardrömmar, söka sig Eskapistiska Guldklimpar och Orörda Gröna Skogar på planeten Mars. Elon Musk har dessutom Förespeglat att endast Machomän är välkomna till de Himmelska Ängder som utsträcker sig mellan Kanalöarna.

Karoliner som med Sablarna i Högsta Hugg, eftersträvar, med Turkiska Kåldolmar i Hårkorssiktet, fortfarande Ärofyllda Frånfällen bortom Baltiska Haven. Men hur ska de, utan Förkunskaper i Diplomatiska Språkspel, kunna Bidra med Två Tomma Händer utom Synhåll för Polsk Riksdag och Välfödda Rollmopsar?

Förr fanns alltid pålitliga Härförare som ledde Ofrivilligt Motvilliga Bönder fram till Krigsfältets Åttonde Ruta.

I Dagens Allt Hetare fortsättning efter Kalla Krigets Dagar skulle dylika Agrikultörer, inte ens med Personliga Tränare utföra sådana Bravurnummer med Högafflarna efter Kick Off, så att Fjärrstyrda Drönare, Målsökande Robotar och Sonora Ljudkanoner, Välunderrättade Mikrovågsugnar och andra Kärnvapenbestyckade Överljudsmissiler i Sista Ögonblicket före den Avgörande Sista Striden, skulle Tänka sig för, därpå Dra Öronen åt sig med Deviser klingande som ett Elektroniskt Stjärnsunds-Dödsur, Borta bra men Hemma bäst, Bättre Fly än Illa fäkta samt Egen Härd är Guld Värd.

När Goda Råd är som Dyrast kan Utmärkta Second Opinions från Second Handbutikens Tiokronorslåda duga minst lika bra. Sanningen är att om Beslutande Organ i Ämbetsmannavärlden förlitar sig på att Endast Fantasin sätter Gränserna, kommer Gemene man kvarstanna i Felsäkert Läge.

En sådan Opinion kan vara att läsa Ballard som Fan läser Bibeln. Det är just sådana bidrag som Opinionsmätande Tankesmedjors lojala Demagoger missar när de Reflekterar över hur en Kamel ska komma igenom ett Nålsöga.

Annons