Låt Höra Den Lyckliga Konsumentens Visa.

Räven raskar över ängen, räven raskar

över ängen Får vi lov, och får vi lov att

sjunga Den Lyckliga Konsumentens visa?

Så här gör Den Lyckliga Konsumentens

var Hen går och var Hen sitter

och var Hen står

Får vi lov, och får vi lov att

sjunga Den Lyckliga Konsumentens visa?

Religionen är Död. Leve Konsumtionen. Konsumtionen Visar Allt. Konsumera är att Leva. Ett Liv utan Konsumtion, är inte värt att Representera.

Konsumentens Passion är att i Fritt Val utse en Massproducerad Produkt.

Vara eller Tjänst, det kan kvitta. Konsumera är Numera att Sakna, Önska och Bli Tröstad och Befriad från Skulder, Sorger och Besvär.

Den Glada Konsumenten är Aktiv Medproducent. Aktiviteten innebär att Själv framkalla en Trovärdig Självuppfylld Förväntan.

Saknaden; ett Sug efter något Omöjligt att Uppnå. Något att Brinna För. En Uppoffring som Ger Villkorslös Belöning. Ingenmanslandet mellan Obekväm Otillfredsställelse, till Apatisk Svält. Den Värsta Känslan av Själslig Tomhet, kan botas genom att Utfylla Kulmagen med något Tveklöst Gott.

Den Fysiska Butiken är därför en Lämpligare Behovsåtertillfredsställare, än den Virtuella Digitala Immateriella. Glad i Hågen kan Gemene Man lämna Butiken med Varan i en Papperspåse. Trösten kan köpas som en Chokladkaka, Kosttillskott med Extra Protein, Ekologiskt Odlat Socker samt en Koffeinfri Latte därtill.

I Konsumtionen ingår ett Sublimt Puritanskt Munchskt Ångestskri. Det är Nödvändigt för att senare kunna Uppleva Glädjen att Inhandla Utan minsta Dåligt Samvete. Konsumtionsångest är Graden Värre än Klimatångest. Konsumentångesten kan inte Bortförklaras av vare sig Faktaresistenta, eller Obevekliga Näthatande Incels.

Nästa Framsteg består av att Vanföreställa, typ Religiöst Destruktiv Sekt-Manipulativ, hur och varför inköpet av Trasan är en bättre Ekonomisk Investering, än att till exempel använda en liten delsumma till Trasan och låta Transferera Resten av Uttaget till Föräldrar i Afghanistans Flyktingläger som, för att fortsätta Livets Hårda Skola ända fram till Examensdagen, tvingas Sälja sina Nioåriga döttrar till första bästa 50+ Patriarkala Förbipasserande Trafficking Idealist.

Vem har Ekonomisk Skyldighet till att, ens om det skulle gå, Rädda Världen från Ondska?

För att Optimal Köpvilja ska Uppstå, krävs ett Kreditkonto med minst Etthundratusen Kronor i Köputrymme. Skuldkänslor uppstår när Utrymmet endast består av Femtusen kronor kvar på Kreditkortet. Dessa kan lättast Botas med Ökat Köputrymme, typ till Etthundrafemtiotusen kronor. Allmänna Villkor låter Tråkigt. Ränta är också sådant där Besvärligt från Utlandet härstammande låneord, högst Sannolikt från Kreativ Italiensk Dubbel Bokföringsordlista.

Gemene Man är plötsligt Välutrustad med Femtiofemtusen kronor kvar att Investera, Placera och Skatteplanera. Köpbehovet inleds med någon slags Motivation, gärna Framkallat i ett hypotetiskt Immateriellt Nödvärnsläge och Styrt utifrån Subliminala Frestelser från Hjärnans Lustcentrum. Den Perfekta Lusthormonet stavas Letargi. Dagens Nyhet på Marknadens Säljargument är att Stödköpa, t ex Stödstrumpor från Rullstolsburnas Rally Country Club.

Wales Rally GB är Storbritanniens största rallytävling och ingår i Rally-VM. Rallyt har sin bas i Llandudno i norra Wales och körs i mellersta och norra delen av landet.

Från det första rallyt 1932 fram till 1997 kallades tävlingen Lombard RAC Rally och Network Q RAC Rally.

Den första tiden arrangerades rallyt av Royal Automobile Club med Monte Carlo-rallyt som förebild. Tävlingarna utgick från flera olika platser i Storbritannien med gemensam brunch på engelska sydkusten.

Win-Win inverkar på Konsumtionsviljan som ingenting annat.

En Fysisk Upplevelse av Godhet, Omsorg, Omtanke och Altruistisk Agape, inklusive Otillräcklig Mängd Eros. Ett Verkligt Varuhus är verkligare än Alhambra. En Bekräftelse på att Gemene Man Egentligen är Världens Härskare och, på Samma Gång, undermåligt Belönat Samhällets Bärare. Har inte också en Kavaii Snabbköpskassörska rätt att Dra sitt Strå till Stacken?

Köplusten kommer med Behaget att Behaga. En Sfärernas Harmoni av Hängiven Uppståndelse till Materialismens Himmelska Upphöjdhet. Plötsligt är den Grymma Världen utanför som Oväsentligt Betydligt Besvärsfri. Betänk dock en Smula att Var Framtidsskildring utförligt beskriver Kommunikationsmedlens Utvecklingskurva från att Rösta med Fötterna, till att Framföra sina Enkla Åsikter via Noga utvalda Varor och Tjänster. Något annat Visuellt Perspektiv står Sällan till Buds.

Allt Gemene Man Begär är att Få Välja Fritt mellan Färdiga Massfabricerade Vegetariska Köttbullar.

Som Någon Anonym, med Kompetens som Legitimerad Konsumentrådgivare har uttryckt Visheten:

Livet är en Utsliten Trasa i en Dyngpöl.

Konsumentens Djupaste Samverkan är att Försvara Trasans Existens med Livet som Insats. En normalt Obegagnad Trasa kostar inte Femtiofemtusen kronor, men någonstans måste Gemene Man börja sitt Erövringståg genom Seraljen. Argumentet att inte ha prövat någon Nytt tidigare, har ersatts med att Eskapistisk Verklighetsflykt Med Omedelbar Verkan ingå i Var Gemene Mans konkreta Vardagsverklighet.

Detta Föranleder ännu en Motivation i Konsumentens Användares Naturliga Behovslista. För att städa Vattenklosetten, kan då inte också Behövas en Toaborste och därmed något Rengöringsmedel, typ Raw Power Enviromental Friendly Executive, som till och med ingår i ett löftesrikt Kampanjpris, Tre för Två.

Konsumtion är Beroende av Konsumentens Obetvungliga Lusttillfredsställelse av Nödvändiga Artiklar, typ Engångs Trasa. Trasan Inköpt, kommer nya Kreativa idéer som Blixtar från den Allsmäktiga Takkronan. Andra Nödvändiga Behov kan Omedelbart Tillfredsställas med Inköp av Universal Miracle Oracle Tvålpump.

Denna Bondöppning leder fram till behovet av ett Transportmedel utöver Två Tomma Händer. Varför inte en 3D Anime Dra Maten-vagn? Lika så bra att välja en XXL, med uppumpbara Hjul. Shoppingvagnen innebär en Vardagsrealistisk Framtida Kapitalplacering. Konsumtionens Utförande Sker Alltid med Långsiktigt Tänkande om ett Ständigt Hägrande Liv i Misär.

Handla så mycket som Möjligt, innan Pengarna tar Slut.

Långt före Insättning av Fullt Otillräcklig Löneförmån och då kommer ändå den Största delen gå till Inbetalandet av Ofrivilliga Skuldfällor.

Ypperlig Avledaren till att Undantränga Skuldbördans Kravfyllda Påminnelser, är att Utse en Pålitlig Syndabock, typ Frånvarande Målvakt. Syndabocken har mycket mer än bara Utseendet gemensamt med Julbocken.

Med den mest Vanligt Förekommande i liknande Samvetskval, kan man utnämna Någon Annan, just för tillfället Högst Altruistiskt lagd Ekonomisk Autodidakt Amatör, till att Hantera problemet i överensstämmelse med Tankesmedjans bästa Konsumentråd.

Ett annat Problem som inte kan eller vill Ge Vika, är det att Reflektera övre Kommande Generationens Spirituella Engagemang till att ingå i ett Framtida Osäkerställt Orsakssamband.

Före Samvetskvalet intar Åklagarens Miineskapacitet i Särställning, kan Skuldbördan förläggas på till exempel hur Alla Andra har det. Gemene Man har varken Sommarstuga eller Husvagn. Inga Resor till Mauritius, Neapel eller Åland. Inför dessa Föreställda Uppoffringar avtar Upplevelsen av Rent ut sagt Slöseri-mentalitet. Att Konsumera motverkar till och med Irrationell Rädsla inför det Okända.

Kanske att Tänka på och Planera en Seriös Ansträngning till Dialog med den Egna Arbetsplatsens Personaladministration, angående Avtalsförhandling om Uttaget av Ålderspension, redan i Nulägets Trista Förutbestämda Nedstämdhet?

Lev Okritiskt. Sväva på Moln.

Efter femte minuten trillar Poletten ner. Självklart ska också Gemene Man få en Bekväm Placering vid Köttgrytan. Annars, varför inte?
Varför inte ta Svängarna i Förskott?

Den Irrationella Förklaringsmodellen är giltig fram till Sista Förbrukningsdag. Gemene Man Framhåller sitt eget Obefintliga Aktiekapital, typ Sätta Guldkant på Evidensbaserat Existensberättigande.

Upplevelsen att utan Självförvållade Anklagelser mot Heltidsuppoffrande Persona Framställa sig själv som Ansvarsbefriad, kan Erkännas som både Tryggt och Säkert.

Detta ger anledning till hur att Finna på någon ny Present som kan Utjämna Förhållandet mellan Den Andra Nästans Status Högst upp i Näringskedjan och Gemene Mans egna Excentriska Stödköp av Allehanda Smått och Gott, som till exempel en ny Plånbok. Rätt Plånbok är Välutrustad, men Gemene Man är i Dagsläget Behov av Något mer Uppseendeväckande, typ Mobiltelefonsfodral.

Liksom alla andra Välunderrättade Undersåtar måste Gemene Man Underhålla Föreställningen om Värdighet, Betydelse, Bemärkelse, Bekräftelse samt Utan Anmärkningar. Därför investerar Vederbörande det ännu så länge inte Intjänade Lönebidraget på ett fodral vars Anonyme Disignare, har Uppkallat efter Tranlon, en genmodifierad Portmanteau Remix av Tranbär och Lingon. Att Konsumera är som en Spontant Modifierad Långsamt Strilande Utlösning.

Ska en köpa Vagnen före Hästen? När kommer ett Köptillfälle lämpligare än Innevarande stå i Farstun? Handen på Hjärtat, kräver inte detta Fodral en Mobil av Senaste Modell? Som av en Tillfällighet som inte kan vara en Slump, råkar en Kampanj Uppenbara sig som en Tystnadskulturell Ängel genom Butiksplanet.

Den sista Förmanande Ängeln sitter på Axeln och Gråter, men varför behandla sig själv som en Flagelant framför Inkvisitionens Skarprättare, när Det Enda Livets Mening är att Prioritera minsta Behovstillfredsställelse innan den ens har Givit sig till Känna. Livet är kort och gott.

Här finns en helt Gudomlig Mobil som Skänk från Ovan. Allt och Mer därtill än Gemene Man kan ha i sina Våtaste Drömmar. Att inte slå till bums vore som att kasta in handduken i garderoben. Det är ingen Nyhet att en Kvalitetsvara kostar mer än den smakar.

I en Infallsrik Jämförelse med den numera Snart Utrangerade, är den Utrustad med Samtliga Originalappar utan extra kostnad. Minnet består av Arbetsminne, Långtidsminne och Minnekapacitet för Angivelse av, inklusive samtliga decimaler, talet Pi.

Nu börjar Skattjakten efter Lyxfällans Ansvarsbefriande Avslappning i Djupa Andetag. Så gott som Samtliga närvarande är lika Medberoende i Näringslivsberikande Produktionsled.

Den Oförklarliga Lusten till Impulsiva Stödköp av Obegripliga Artefakter, bottnar Antagligen i Alienationens ifrågasättande angående Gemene Mans Existensberättigande utanför Hemmets Skyddade Hobbyverkstad.

Varje Helig Ko föder minst en Klonad Replik av Förgylld Guldkalvdans.

Den Sista Striden är för tillfället överstånden.

Annons