Det Naturliga,

äkta, sann, oförädlad, obehandlad, oförfalskad; naturenlig, medfödd, inneboende, konstitutiv, nativ, rimlig, självklar, följdriktig, normal, evident, logisk, väntad, begriplig, förklarlig, passande, osökt, näraliggande, självfallen, lättfattlig, okonstlad, spontan, öppen, enkel, otvungen, chosefri, konstlös, okonventionell, ledig, omedelbar; rättfram, frimodig, oförminskad, hel
köttslig, riktig; illegitim, utomäktenskaplig

Urvalet

utväljande, utsortering, val; sampel, stickprov, selektion; sortiment, sortering, kollektion, samling, prov, axplock

formulerar

avfatta, utforma, uttrycka, stilisera, verbalisera, artikulera, skriva, klä i ord, ge en viss form, turnera Dagens

dygnets ljusa del; dagsljus; göra natten till dag vända på dygnet, vara upp på natten och sova på dagen; se dagens ljus födas, komma till världen;vacker som en dag strålande vacker, bildskön, datum, veckodag; dygn; tid, tidrymd, period; stund, tillfälle; arbetsdag, dagsverke; göra sig glada dagar (vard.) festa, roa sig, leva loppan; sluta sina dagar dö, avlida, (bildl.) öppet läge; komma i dagen bli synlig, bli uppenbar, avslöjas; lägga i dagen visa, klargöra; vara ngn upp i dagen vara alldeles lik ngn

Agenda

minneslista, dagordning, PM, kalender, program, föredragningslista, dagbok; gudstjänstordning

genom Långsiktiga,

på lång sikt, långt in i framtiden: långsiktig planering

Provrörsbefruktningar

(medicinsk term invitrofertilisering) befruktning utanför moderns kropp

i japanska Gachapon Capsules Hôtels.

I en Hypotetisk

förmodad, antagen, presumtiv, eventuell, tankemässig, teoretisk, tänkt, villkorlig

Indeterministisk Valfrihet

rätt att fritt välja, fritt val, option

mellan Allt

total mängd, det hela, helhet, alltsammans, allting, hela härligheten, rubbet

och

Ingenting

inte något, inte någonting, inget, intet, plus minus noll, inte ett dyft, inte ett jota, inte ett barr, nada, tji, inte ett piss, inte ett rött öre, inte ett skapande grand, inte ett knyst, inte ett kofen, noll, platt intet

Alls

absolut, överhuvudtaget, över huvud taget; ingen alls el. alls ingen ingen enda; inte alls el. alls inte absolut inte

är det endast Fantasin

inbillningsförmåga, uppfinningsförmåga, påhittighet, kreativitet; infall, hugskott, påhitt, fiktion, inbillning; legend, myt, saga; dröm, orimlighet

som sätter gränserna

skiljelinje, åtskillnad, gränslinje, gränsskillnad, rågång; det yttersta, slutpunkt, ända; begränsning, måtta, måttfullhet, återhållsamhet

Outside den Box som inte i Lebensraum

har något Egentligt

riktig, verklig, faktisk, reell, sann; bokstavlig, ursprunglig; huvudsaklig, väsentlig, främst, central Existensberättigande

rätt att finnas till, typ Mindre

kortare, lägre, obetydligare, tämligen liten, ganska liten; yngre

än Existensminimum

nödtorft, subsistensnivå, svältgräns, elementär trygghet.

Att Gemene

elak, simpel, lumpen, nedrig, tarvlig, taskig, usel, lågsinnad, perfid, illvillig, lömsk, ondsint, infam, skändlig, skurkaktig, vanlig, allmän; gemene man folk i allmänhet gemena (bokstäver) små bokstäver

Man

folk, de; någon, en, en annan, en ann, jag, vi [mann] subst.karl, herre, mansperson, manfolk, maskulinum, tjomme, lirare, snubbe, pajsare, kille, gubbe, make, äkta make, gemål, äkta hälft, livsledsagare, livskamrat, person, människa, individ , manskap, mannar, arbetare, styrka

kan investera

placera kapital, satsa pengar, placera, satsa, plöja ner, insätta, nedlägga pengar i, sätta, betta

sina sista

efter alla andra, senast; längst bak, bakerst, i slutet, efterst; jumbo

slantar

peng, penning, mynt, jetong, sekin; för hela slanten grundligt; vara slagen till slant vara hjälplös; vända på slantarna leva sparsamt, hålla igen på utgifterna
slantspö, metspö

i en VTG FM Camo Watch medför

föra med, ha med sig, ta med sig, orsaka, ha till följd, föra med sig, förorsaka, vålla, betinga, leda till, lända till, resultera i, innebära, betyda, involvera, bringa, bidra med

inte i något evidens

visshet, obestridlighet, klarhet, bevis, belägg, vetenskapligt belägg

baserat

grunda, bygga, stödja, fota, utgå ifrån
förlägga i militär bas

Samband

sammanhang, förbindelse, anknytning, relation, kontakt, samhörighet, släktskap, koppling, kontext, relevans, anslutning, beröring, gemenskap, inbördes förhållande, koherens, korrelation, korrespondens, övergång, tillämplighet, mönster, korrelation

att denna Person

människa, individ, man, mänsklig varelse, varelse, själ, personage, gestalt, käft, figur, kotte, prick, snubbe; personlighet, väsen, karaktär; passagerare; rollfigur, roll

kommer att bli Lycklig,

det vill säga Tillfredsställd inklusive Allt.

Det svåra

besvärlig, komplicerad, krånglig, invecklad, problematisk, intrikat, knivig, lurig, trasslig, kinkig, knepig, marig, snårig, mödosam; vansklig, brydsam, svårlöst, allvarlig, allvarsam, svårartad, elakartad, farlig, kritisk; plågsam, häftig, intensiv, våldsam, bitter, smärtsam, tragisk; grov, tung,begiven, hågad, lysten

för vår Samtida

nuvarande tid, nutid; vår egen tid, andras egen tid

Generation

släktled, släkte, led; mansålder, människoålder, ålder; årgång, årsklass, kull

som håller i Världens

allt varande, världsalltet, kosmos, universum; jorden, vår planet världen människolivet, tillvaron, det jordiska, jordelivet, sinnevärlden, verksamhetsområde, område, omgivning, sfär, miljö

Mixerbord av Plötsliga

hastig, oväntad, tvär, överraskande, abrupt, oförmodad, oförutsedd, akut, bråd, brådkommen, brådstörtad, burdus, direkt, häftig, ockasionell, oförmedlad, opåtänkt, ögonblicklig, skarp, spontan, tillfällig, oanad

Händelser

tilldragelse, inträffande, något som händer, företeelse; evenemang, historia, affär, grej, begivenhet, intermezzo, episod, incident; omständighet, förhållande; fall, tillfälle; i alla händelser i varje fall, ändå
slump, tillfällighet, lyckträff, sinkadus, situation, event, skeende, tillställning

handlar mer om Fokusering

koncentration, skärpt uppmärksamhet

in i en Oförutsägbar

omöjlig att förutsäga, oberäknelig, nyckfull, opålitlig, journaljär

Framtid

kommande tid, eftervärld, tillkommande tid, efterkommande, morgondag, tillkommande tider, än

Ännu

än, fortfarande, alltjämt, ytterligare, allt, ändå, hittills

mera Bortkastade

förspilld, förlorad, resultatlös, fåfäng, tillspillo

Bitcoins på typ Combo Induktionsspis, Tvättmaskin, Hårtork och Automatväxlad Nagelfil.

Tillverkningsindustrin, kan man lätt förutspå, kommer Oundvikligen gå i Baklås, då Tillgången på alltför Obegripliga Manualer översvämmar Soffbordet när de i Överensstämmelse med Samtyckeslagen ska genomföra En Mysig Hemmakväll framför Storbildteven, där Seriösa Medieprofiler med Kaiser Wilhelm-mustasch följer gällande Tidsschema och med Snabba kast från Jordens alla hörn, förklarar Händelseutvecklingarna angående Kungens nedslitna Grusade Förhoppningar, Tillgången på Glock vid Hammarby Sjöstad, Vattenbristen som Mary, 22 år, Malawi ordagrant refererar till, Afghanistans Talibaners Tillgång till Kvarlämnade Amerikanska Vapen, Favelorna styrda av Brasilianska Illegala Drogkarteller, Shanty Towns i Kapstaden och Hur att Klara sig från Årets Mygginvasion vid nedre Dalälven. Hinns det med, kan också ett Plötsligt Händande Inslag om Anna Odells senaste Konstprojekt:

”Undersökningen” om gynekologstolen användas som symbol för sårbarhet? Kända män som Jan Guillou, Börje Salming och Thomas Bodström pratar om manlighet, makt och svaghet, och erbjuds att genomföra en gynundersökning. Filmklippets tidsbegränsning inkluderar inte vad Gemene Man på Gatan har att Uttrycka för Känsloutbrott inför Corpus delicti.

Media är redan Förinställt på sådana Händelseutvecklingar som inte har något rimligt svar på hur Tragiken med Avicii och Tragiken kring Einárs Försvinnande på platsen Högst upp i Näringskedjan av det Naturliga Urvalets representanter, för säkerhets skull utrustande med Rolex-klocka, Guldfotbojor, Alienerat Avstånd på två meter mellan Vagn och Plattform som, liksom Fågel Fenix eller Särimner uppstår var dag i Nya Versioner ute i Rinkeby, Vårby eller Kända Nästen omkring Falun och Ludvika.

Svenskt Försvar är liksom vilket Multinationellt Företag som helst beroende av att Genomsyra Crethi och Plethi med Hotbilder där fler än en enda Ensamvarg deltar i Omsättningen av Händelser som ingen kunde tro skulle hända Här och Nu.

Psykologiskt Försvar borde räkna med ett Obekräftat samband mellan Aviciis Suicid och Einárs Desperata Eskapistiska Inblandning i Förväg Utmärkta Oroshärdar utmed Stockholms Lokaltrafiks tunnelbana nr. 10, 11, 13, 19 samt pendeltåget mot Södertälje och Roslagsbanan ut mot Djursholm och Danderyd.

Logistiken i Trafiken kan också fungera vägledande om diverse Partydrogers transportnät från Klassresenärernas turer från Stureplan och ut på Förortsturismens Chartrade Taxiresor till närmaste Kran eller Nättrollsfabrik.

Dagens Väletablerade Beslutsfattare är i Sociala Sammanhang bevandrade i hur att Distansera sig från Alienerade Områden långt utanför Glädjekvarteren Stureplan, Biblioteksgatan, Kungsan och närliggande Distrikt utmed före detta Brunkebergsåsen.