I Generationer tillbaka har Barnomsorgen Eftersatts på grund av Allt Exponentiellt Ökande Krav på Produktionskraft och Konsumentkraft?

Det viktiga är att Behålla Avståndet mellan Sändare och Mottagare, helt så att Distansen alltid befinner sig Inom en allt mer Utvidgande Generationsklyfta. Därför gör Medias Etablissemang bäst i att Hålla Ordbruket långt bortom varje Personligt Uttryck i Bestämd form.

Gemene Man samt Målsägaren tilltalas bäst i en Passiviserad Form där inga Vi eller Dom kan inräknas bland Agenter, Aktörer eller andra Staffagefigurer.

Förr gällde det att för Statens Anställda att tala Över Huvudet på Utomstående Obehöriga Undersåtar. Därför utgick man gärna från Tredje Person Pluralis i Bestämd form samt om En Själv som Tredje Person Pluralis i Obestämd form.

Det gällde ju att hela tiden förlägga Ansvarsbördan så långt bort som Möjligt från Ansvarsbefriade Styrelseskick och Fasoner.

I profylaktiskt förebyggande syfte Förutsatte Etablissemanget att Gemene Man tills vidare, fram till att Orsaksförhållandet mellan Sak, typ Affektivt Värde, och Person, typ Immateriell Ideell Verksamhet, kunde Anses som Skyldig fram tills att Motsatsen var bevisad enligt Gällande Regler för Utom All Rimligt Tvivel.

Det första Språkmissbruket kan med Fördel användas för att Fjärma Närmaste Angelägna Samtalspartner bortom Behörigt Tillstånd.

Språkpoliser direkt hämtade från GRU och f d Stasi f d Gestapo klarar sina Passionerade Personfixerade Missionerande Ställningar, med Högelektronisk Apparatur i Bakfickan närmast liggande Black Hole in One and Only Nebulosa.

Den som kan ta Gott om Tid i Anspråk, kan Avlyssna de Flesta Språkrör inom Etablissemangets Ljudisolerade Väggar, att de helt Avsiktslöst brukar sådant Vokabulär att Ingen varken kan känna sig Rörd, Berörd, Anklagad eller Befriad. Hela Dialogen utförs inom ett Distanserat Tills Vidare Oangeläget men ändå Emotionellt Upprörd Sinnesutvidgning till alla Inklusive Crethi och Plethi.

De enda som Avstår från Vidare Seduktiv Manipulation brukar vara Kompetenta Avlyssnare av Ordval, Grammatisk Passiv Ur Form och I Gällande Nuläge, Distanserad Ängslan inför Deprimerande Morgondag. I ena stunden är det Klimatförändringen som Bankar på Dörren, för att i Nästa Sekund upplysa om Kriminella Elsparkcykelburen Ungdom på Glid från Södertälje till Vårbys KraftElnätverk.

För en förhållandevis Envis Tomte i Sokrates Ekologiska Fotavtryck gäller att Snarast möjligast Upptäcka ett Trovärdigt Samband mellan, å ena sidan Incel, å andra sidan Groomade Goth Lolitas i antingen Dirndl-decolletage, eller French Maid, samt Klimatresistenta Gudsförnekare i Flash Mob med Bulling Eye inställt på Greta & Co.

Media har inget som helst Problem med att Fragmentera, Distansera, Alienera och Spekulera, men när det kommer till Kritan är Allt Uppgjort i ett Matrix-liknande Samförstånd Hopsamlat mot Orsakerna till Generationskrigen är för den Tysta Majoriteten inom Tystnadskulturen, mer än Uppenbara.

Det tillhör Alls inte Ovanligheterna att Tala om Den Kommande Uppväxande Generationen som om Den Tills Vidare vore Född i Farstun, som igår.

Hur ska det gå för de Kommande Uppväxande Generationerna om Allt i deras högst Begränsande Tillvaro är Beroende av Defaitistiska Löftesbrott samt Insatsstyrkor, typ Hi Queens som Wonder Woman i ett Wonder Egg Priority under en Wunder Baum?

Ingen Ovettig Tredje Person Singularis i Bestämd form vill påvisa ett än så länge Oförklarligt Samband mellan Avicii och Einár.

En Lycka kommer Mera Aldrig, än Sällan Förekommande. Självförvållade Ensamstående Föräldrar har mycket att Stå i, medan Ensamliggande Singlar, typ Ofrivilliga Celibatärer, gormar och Står I, 24 till 7. Som alla Obehöriga Utomstående i Utanförskap redan förstår, bör Gemene Man snarast läsa på senaste införda Samspråksförbindelser insatta i SAOL.

Förr hette Nyss Avlidna Superstars sådana Namn som Marilyn Monroe, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin, Edie Sedgwick, och på senare tid Whitney Houston. Man tog för givet att Narkotikan, och inte Uppstressad Speed-karriär, tog deras Unga Livstid ifrån dem en gång för alla.

Förr längtade Bonden och Hans Dräng efter att antingen en Mirakelkvinna eller en Förklädd gud skulle Axla deras Alltför Tunga Lass fram till Gravstenen som Final Disappointment, typ Terminalstationsanläggning vid Slutstationen, där Samtliga Patienter måste Stiga Av före Nästa Avgång Inträder på Samma Spår.

Det var alltså inte så underligt att Joe Hill King med flera, längtade Efter Kalvstek i Himmelens Höjd, vad hade de Annars för sig, med Handen på Hjärtat? Vad annat än Materiella Värden hade de att Eftertrakta under sin Alltför Oavkortade Livslängdsbana?

Det enda som F! kan göra, är att Inleda Valrörelsen redan på Studs! Hur ska F! annars kunna ta sig fram mellan i Valet och Kvalet mellan andra Minoritetspartier till höger eller vänster om the Mainstreams Huvudfåra?

Än en gång vill De Ängsligas Partikonvent Inleda med ”Hårdare Tag”, men utan att riktigt Konkret Ange hur Hårda Tagen ska Bli eller Vara? Var går den Yttersta Gränsen närmast Händelsehorisonten, där till och med Sherlock Holmes kan rappa till en Likstel, likt en Dominatrix i Extas?

Kanske det Bästa vore att Hoppa över Några Generationer i Framtiden, så att den Mänskliga Arten Homo sapiens sapiens orkar Återhämta sig?

Höjer man Pensionsåldern tillräckligt Mycket, typ 99,9%, så behövs inga Pensionspengar betalas ut, alls, eftersom alla Medverkande redan dess för innan hunnit Avlida med Näbbstövletterna på.

Vilken Samhällsvinst, när varken Barnbidrag eller Ålderspensioner behövs betalas ut till de Tärande Generationerna i Otillräckligt Utomhavande äktenskap. Belastningen på de Närande kommer att bara efter det Första Året leda till Allmän Nolltaxering, typ Statistiskt Fastställd NollNollVision.

Från det Ena till det Andra, bara för att nämna Nåt i Raden av Slut på Förslag, när Näthandeln nått ut så långt det går i Öppna Nätverk, vilka Goth Lolitor ska då kunna Objektifierade Positivt endast iklädda French Maid Dirndl och Nätstrumpbyxor med ett Hål i Grenen?

Ett Barn i Huvud Taget gör ju ingen Sommar Glad.

Det enklaste Vardagsknepet i Verklighetsberättelsen, typ När Dummer-Hans lurade Prinsipessan Att Gapflabba tills att Öronen ramlade av med en Klirrande Duns, är att i Profylaktiskt Preventivt Syfte Avfärda Avkomman redan med ett Halsläkande Dagen Efter-Rött Piller.

Utan Framtida Generationer iklädda Endast Adam och Evas Ståndare och Pistiller, ingen Klimatförändring att i Eftertankens Kranka Blekhet, bekymra sig Över. Allt är ju då redan Överspelat redan efter Första Halvlek.

Om ingen Framtida Generation, så behövs ingen Framtidsvision utom Sikte.

Annons