” – Kan du inte prata med din Incel om det?”

” – Nej, vad jag än sa, skulle han aldrig lyssna.”

I andra länder pågår Religionskrig och Politiska Krig, men här är Vi, Alla tillsammans, mitt uppe i ett Generationskrig.

Som om det är Ungdomar och Barn som är Verklighetsberättelsens Aliens och UFO:s?

Orsakerna till Generationskrigen är för den Tysta Majoriteten inom Tystnadskulturen, mer än Uppenbara.

Men, vilket var först; den Majsuppfödda Broilern eller det Frigående Ekologiska Ägget?

Tipping Point efter Tipping Point…

Nu kräver de Vuxna ”Hårdare tag” mot Ungdomar och Barn, som om det vore deras Fel att de Kommersiella Krafterna investerar allt mer av Materiella Tillgångar i Humörsvängningar mellan typ Mad Max och The Ayatollah of Rock’n Rolla.

I de Bysamhällen som fanns ute på Landsbygden innan Flyttlassen rörde sig mot Stans Immigrantsång från Inflyttade Grönköpingsbor och Urbaniserade Alienerade, därför att Fabrikerna ökade Efterfrågan på Arbetskraft med den Främsta Egenskapen att lyfta Tunga Grejor, kunde faktiskt den Vuxna och Barnen prata med varandra.

Inget Tvivel om att även inom de Murarna fanns en Rådande Tystnadskultur, typ Jantelagen. Men i Våra Synnerligen Bistra Tider är det Föräldrarna som söker Efterlikna Barnen, liksom om Vagnen skulle Dra Hästen och Ta Damen Framifrån.

I Vanlig Ordning har Föräldrarna alltför mycket att göra för att även i År kunna köpa Årets Julklapp till alla Snälla Barn vars främsta Moraliska Omdömesförmåga avgör När och Hur inta sin Spenat.

Har Vuxna inte större Immateriella Krav på att Leva Ut som det som lärs Ut, så Följer som Handen i Handsken och Tio Fåglar i Skogen, att Barnen inte har någon längre att Se Upp till.

Visst kan Barnen se upp till Vuxnas Prestationer redan i Nuläget, men det endast om de Vuxna är med i Händelseförloppet inom Elektroniska Digitaliserade Förslutna Nätverk.

Å andra sidan kan ingen Anklaga Barnen för att delta i någon slags Hemlig Sammanslutning, typ Frimurarna i Guldmakargränd.

Som skönt är, är Förbudstiden en Gång för Alla, för alltför länge sedan Överstökad som Symbolisk Beloppsgräns.

De som menar att Föräldrarna, de Vuxna, tappat kontrollen över Nästkommande generationer, har Helt, men ändå bara Delvis, Rätt.

Förr fanns det Ockulta Sällskap, typ Ränksmidande Rosenkorsare, som pläderade för Förbud mot Spelningar av The Beatles och The Hep Stars. Bara det att Ungdomen på Glid hade Frisyrer som, med lite Fantasi, kunde ha Inspirerats från Trikoleriska Barbarer, utgjorde De Äldres i Sköldkanten, Tandagnissel, Missmod och Högröstade Deklarationer om att Domedagen med det Sjunde Inseglet och De Fyra Ryttarna, snart skulle vara i Ankommande i Inrikeshallen.

Numera rekommenderas till och med Renrakade Homies att Klippa håret och skaffa sig ett Hederligt Digitalt Arbete innanför något Automatiserat Insider Penningtvätteri.

Dom kallar oss inte längre Mods. De kallar oss Gängkriminella.

Sedan har Ansvarsfulla Vuxna som kan tyckas som en Storm i ett Halvtomt Vattenglas, likt en hel Radda av Självmanipulerande Eklutari Moralpanik efter Moralpanik till Motorvägs, typ E4:an Norrut, Ände.

De som gått Skrattandes till Banken för att Tömma Överfyllda Plånböcker, är förstås Alla de Ansvarslösa Hänsynslösa Vuxna som insett att Föräldralösheten och Barnbidragen kan ge mer än en Grundplåt till Framtida Informationsmissbruk och Faktaresistens.

Fornstora Ungdomshjältar, som Sista Mohikanen, Robin Hood, Slaghöken, Röda Nejlikan och Pimpinel Smith, hade ett visst Övertag gentemot Antagonisten, genom att Publiken med en gång, bara genom att leta efter namn som Douglas Fairbanks Jr och Errol Flynn, visste Vilka som var De Goda och Vilka som var Onda av Naturen och Av Sedan Födelseakten och Ohejdad Vanebildande, Inkluderade i det Sociala Arvets DNA-test, Brister på Kompetens i Vett och Etikett.

Den Illbatting som inte säkert vet vilket Glas vid Supén som ska Utses som antingen Halvtomt eller Halvfullt, har Fullt upp med att Rätta munnen efter Matsäcken och Söka Anrättningen i Handleden, hellre än Fotryggen.

Liksom i Alla andra Logiskt Följdriktiga Riktningspilar Ska hellre Kommande Generationer som så småningom alltid blir upptäckta med de smutsiga Fingrarna i Syltburken, börjar med en Synål och slutar med en Silverskål, tills som genom alla Sekler och Eoner tidigare, Det Civiliserade Ståndssamhället välter likt ett Överbelastat Hölass då en Tuva, typ Greta, råkar stå i Vägen bort mot den Framtida Framstegs Högspeedade Konsumtionssamhället, typ Nya Sköna Värld Metropolis, årgång 1984, i landet Kallocain.

Varför låter inte Dagens Rappare som Lassarna Dahlquist, Lönndahl, Berghagen, Kronér, eller Stefanz i Parken?

Det är nu Generationer tillbaka i Tidsförloppet som mellan Vaggan till Graven, endast har en vag Förhoppning om ett Anständigt Välfärdsliv i Livet efter Detta.

Till detta hör också allt högre Röster från Libertariansk Vetenskapstroende Ateister.

Att om Det inte Finns någon i de Ekologiska Spåren efter Nietzsche, nyss Avliden Förklädd Gudom, vad finns Annat att satsa Förhoppningarna på inför det Ögonblick då Samtliga Skyldiga ska låta Hoppet Fara sin Kos bort till Soria Moria Slott. Från Amsagor till World of Warcraft, är Slutsteget betydligt kortare, än det första Steget på en Tiotusenmilafärd.

Vad har då den Kommande Desperat Förlorade Generationen att Ängslas inför?

Själva finessen med mikrovaror är att göra det så lätt som möjligt för att få in rutiner, vare sig det handlar om att minska skärmtiden, motionera mer eller komma igång med uppgiften som vi ständigt prokrastinerar.

Gängkriminaliteten är ju bara Toppen på ett i Arktis allt Snabbare Smältande Isberg, på Lösan Grund, typ Eroderande Kvicksand i Johannes Sjungande Öknen.

Greta kan inte Fixa Allt.

Om inte ett Paradigmskifte inträder snart, det vill säga, i Nuläget, Omedelbart, kommer Domedagsprofeterna snart glida ner i Generationsklyftan, så där mellan 2022, till 2030, eller rättare sagt, 2050.

Är inte allt en Kejserlig Nakenakt efter Fat Boy och Little Man?

Då kan den Nuvarande Dominanta Generationen prokrastinera samt preskribera Ärendet fram tills efter deras egna, efter kort tids Varsel, via Dårarnas Paradis till i Dödens Väntrum, Högst Naturliga Avgångstider.

I brist på, i den ordningen, Tid, Ansvar och Engagemang, måste den Kommande Generationen Ta Första Steget mot ett Mera Lättillgängligt Samhälle, än den Infrastruktur som den Diskriminerande just nu Kämpar med Näbbar och Klor, som den Enda Rätta Slutgiltiga Lösningen.

Vad att först Avhandla och Behandla?

Infotainment, med Faktaresistenta Framtidsdrömmar om en Bättre värld utan minsta Ansträngning, är bara att Förpassa ut i Glömskan Mörkerseende.

Själva Grundbulten i Problematiken med Faktaresistenta är att de till 99% består av Utomstående Obehöriga Libertarianska Frivilligt Dyslektiska Icke Evidensbaserade Anafylaktiska Analfabeter i Incel-miljöer, typ Från Djursholm till Danvikstull, på Avvägar till Londonviadukten inom ett otal Stenkast från Ryssviken, bort mot Tjorvens och Båtsmans Svartöra.

Vad är det för Psykologiskt Filter som Avskiljer Talibanerna i Afghanistan, från Kavaii CosPlay Incels, hand i hand med French Maids uti Melodramatiska Iscensättningar av Hamletliknande Föreställningar om Oidipus- och Electra-komplexiteten där Frånvarande Fäder är Lika Ofrivilliga, Motsträviga och Motvilliga Ansvarstagande, som då Katten är Borta, Dansar Råttorna på Bordet, men här i den Verksamma Verklighetsberättelsen, ersatt av en 3D-speldator inklusive Subkulturella Avatarer, typ Agnetha, Björn, Benny, Annifrid ”Frida”, i Lilla Paris, i ett Antikvariat vid Kornhamns Torg, där fortfarande Liten Stor Legosoldat avbildas som Föredömlig Anti-hjälte som Trots att Kungen har förlorat sin Enda Obeskattade Krona, lyckas Enlevera Prinsessan på Glasberget samt det Halvtomma Kungariket. Detta trots att Lagens Väktare, nu i Formerad Utställning under F-N-dagen, uppträder Anständigt Klädda, utan vidare Omtankar om Gretas Framgena Företräden.

För Övrigt, med Greta som Föredömligt Framträdande, är att Alla, inklusive F-N:s Allra Högsta Innersta Kretsorgan, vet vem Greta är och förhoppningsvis, förblir som Greta var.

Till skillnad från det Forna Kvinnliga Föredömet Greta, kommer troligtvis, man ska aldrig säga, aldrig, Greta uttala Repliken: ” – Leave ME Alone.” En Avatar borde Snarast tillverkas, så att Greta, när Tiden är inne, kan Avsätta Han som med Hela Handen i Kungsan intill Molins fontän, pekar mot Ryssland.

Den Eviga Frågan är än i Omlopp, nämligen den om den Frånvarande Kul Knapp, ungefär som Loke dödade Balder med Mistelpilen.

Osvuret är Bäst som Amen i Kyrkan.

Annons