Tellus tar slut, Jorden går under och Domedagen lyser med sitt Frånvarokapital.

Sista striden är här för länge sedan och Herden verkar leta förgäves efter den Bortsprungna Lammungen. Det som Fattas är inte Krisen, utan Viljan till att Dansa Med.

Dansa med i Samma Stil som Lenny Bruce Lee tillägnar alla sina Vänner att Vara Vatten.

Vattenpriset ökar då allt fler Vattenreningsverk står Överfyllda av Verksamma substanser från Illegala Droger.

Allt fler pågår Dygnet Runt och året runt, men numera i en Rörelse likt en Zenons Paradoxala Bågpilsfärd.

Om den Paradoxala Pilen fortsätter i noga Utvalda Riktning som tidigare, kan Kommande Förlorade Generations Symboliska Ok Öka Exponentiellt i en Hastighet som Vida Överstiger Ljusets.

Sugar Daddies Ingenjörstrupper Drar tills vidare på så att Däcken Ryker före Burn Out-effekten Ovan Jord. Om detta får fortsätta, kommer allt fler Snuskhumrar i Hummerkvadriljen, typ Groomande Sugar Daddies i Clownkostymer vägra inse Heta Fakta om hur Goth Lolitor uteblivit från French Maids CosPlays.

Preppers och andra Survivalister förskansar sig i alltför Tillslutna, likt Campbell’s Soppburkar, Bunkrar som Exploateras först och främst för Bunkring av andra Radikalkonserverade Konservburkar. På sikt kommer det att innebära en Påtaglig Hotbild i vilket Tillskansande Konserverade Fria Radikaler tar sig Ton mot allt mellan Himmel och Jord.

Så påstår i alla fall Seriöst Lagda Domedagsprofeter, typ Lolita den Tredje som brukar ha sin Spirituella Andliga Spis ett stenkast bort från Retrokrogen Sjätte Tunnan.

Alltför Tidigt Oförberedda Peppande Preppers har Ständig Rödheta Trådlösa-förbindelse från Mullvadsfolket under Lower East Side, samt från deras Passionerat Distanserade Kollegor under Allt som Stannar i Las Vegas.

En Bunker gör ingen Fluga Glad.

För att Livet under Mark ska fungera som Bäst Tillfredsställande behövs sådana Rat Races som Upptäcktes förs då de första Colaflaskorna i formatet 25 centiliter trädde in som en Räddare i Nöden i Kulturkrocken mellan Två helt Differentierade Verklighetsberättelser, typ Schrödingers Namnlösa Katt och Klas Katt. Även om Schrödinger sysslade med Kvantfysiska Förklaringsmodeller, borde han ändå ha Givit Kattstackaren ett namnförslag.

Sådana Noviser inom Livsmedelsproduktionen av Blivande Varmkorvar vet hur Oerhört Centralt det är att inte ge den kommande Julskinkan ett namn, som till exempel Knoll och Tott. Så fort Namngivningdagen är Överstökad, kommer Toll och Knott Överleva på sina Meriter som Kelgrisar, med lite röda ränder påmålade, Polkagrisar. Dessa lämpar sig mer för Gottegrisar, än för Regelrätta Griljerare.

Med Julen i Bakvattnet kan Ämnet utan större problem Återgå till den Paradoxala Pilens Färdriktning in i Centralperspektivets Oxöga.

Än så länge är Framtidsforskarna Rörande Eniga om att den Kommande Generationens Framtid idag Vilar i våra Fem Smutsiga Små Fingrar på en Smutsig Liten Händer.

Vad ska en Urfattigt Arm Goth Lolita göra, annat än att uppsöka en Otillfredsställd Sugar Daddy utan någon Sugar Candy Darling att Garantera en Karriär inom Gränshandeln Trafficking från Väst till Öst, eller, ibland, beroende på Växelkursens All Time High, mer lönsamt från Öst till Väst.

Detta beror på tillgången av Jungfruturer ur vilket Jungfruoljan strömmar ner från Oljeberget som Magman i Lavan på Kanarieön La Palma.

Den Knådade Salvan gör inga seriösa Undantag för Crethi och Plethi, men än så länge kan Flygresenärer med Avbokningsskyddet i Säkert Förvar, ändra Rutten till mindre Överhettade Fritidsanläggningar.

Här finns det gott om Skrivutrymme för att Bredda Begreppet om Hur att Dansa Med. Den som är Vis som en Klockarkatt , tar det Tillvara för Senare Bruksartiklar. En Äkta Hummer, typ 1 eller, i sämre fall, typ 2, brukar ha sin Hemmahamn utanför Donegal.

För att inte Distansera Avståndet alltför mycket från det Ursprungligt, Autentiskt Äkta Ämnet kan den Runda Pilen förläggas på ett Lutande Plan.

Pilens Enspåriga riktning går alltmer mot Gränsvärdet 2 plusgrader Celsius, som i alla fall, om En betraktar det från den mera Ljusare sidan, kommer det Alltid Vara Sommar.

Det i sig kan, med en viss procents säkerhet, ge den Önskade Effekten att:

”Varför i Hela Friden gå Över Alperna efter Lapande av Hudcancerframkallande Ultravioletta Strålbehandlingar, när Årsta Havsbad kan minst lika säkert, bra?

Förr, ute i de Faluröda Stugorna med vita Knutar i varje hörn i 3D-Exteriören, kunde Allmogen med Avundsjuka Blickar föreställa sig de Helfabricerade Kåldolmarna med maskintillverkad Potatismos samt mer Syntetiskt hoprörd Lingonsylt, gärna med mycket Äppelmos från Förra Årets Skörd, som Utfyllnadsmaterial.

I Nutidens Hätska Nuläge blir Hemlagad Bondmora som står vid Induktionshällen och föder Avkomma på Löpband, en lika Hett Eftertraktad Vara som Eländiga Goth Lolitor utklädda till Cat Woman på CosPlay’s Cat Walk, på Löpande Bandet över Sundet i Containerfynd och, lika plötslig som en en överhastig Handvändning, upptäcks av Mullvadsfolket på Spaning efter Hållbart Återvinningsbara Matrester.

Allt eftersom Ytläget över Lag blir alltmer Överhettat, kommer Fastighetsmarknadens Exploratörer, typ Underbetalda Amatörspeleologer, intill besatthet utforska Djupt Liggande Slukhål och Subkulturella Semesterorter som så gott som alla slutar i en Oönskad Återvändsgränd, typ Den Gamla Marianergravens Rim och Reson.

Det var på den Ljuva Tiden, Förr, som alla Avvägar ledde till Rom. Med Logistiska Felkalkyler brände Legionärerna samtliga Skepp och Broar, med det Resultatet att endast Elon Muskulösa Tunnelnät blev Framkomliga i Överensstämmelse med Ideal Tidtabell.

I Vår Stressade Vardagsverklighet är det endast Bokstavstroende Bokstavstrogna Pilgrimsvandrare som beger sig till Rom för att med egna Ögon genom dimsynen, skåda röken som, från Vatikanstatens Hustak, vivlar upp från därtill Avsett Skorstensrör.

Återstoden av Folkmassan i den Tysta Majoriteten har övergivit Livets Ord, för att istället, i Bekvämt Samkväm tillsammans med Libertarianska Ateister, likt Katten kring Het Gröt, via Sokratiska Dialoger resonera över den Förklädda Gudens ursprungliga Uppträdande då Big Bang, likt en Föregångare till Fat Boy och Little Man, satte Allting på Spel, som än så länge, efter Eldkvarn omvandlats till Retro-aktiva koltabletter, inleder Ständigt Oavgjorda Förbindelser mellan de tidigare omnämnda Hemliga Orterna.

Målet för var Väletablerad Snuskhummer, typ till det Inre, Ful Gubbe, är att Enklast Möjligast, utan att Förlora alltför mycket Kronor i Plånboken, Tillhandahålla en Borttappad Lolita med Färskpressad och Oförbrukad Jungfruolja, vilket utan alltför stora Ansträngningar, efter Engångsbruk, åter Härtappas samt Härledas ner i En Förbrukad Pantflaska som Omedelbart Efter, Plomberas med Varumärkesskyddad Immateriell Signatur i Röd Julklappslack.

Annons