Det är Allmänt känt att Stenografer med tiden kan, med långa och korta, Tillägna sig Signifikanta Signaturmelodier.

Det är därför högst Sannolikt att även en Empiriskt lagd Associativ Steganografisk Ordkonstmakare också lätt kan igenkännas för val att intervaller mellan Begrepp, Koncept, Ekologiska Fotavtryck i Tankegångar från Synaps till Synaps samt Metriska Matriser med i Synnerhet dels den Wittgenstienska oläsbara Textmassan, dels Innebörden i Kontextens Underförstådda Betydelsesyntes, efter Obligatorisk Beteendeanalys i Semiotiska Stilgrepp.

Signaturen är ju Signifikant för var Signifierad Desinformationsbit inom Tystnadskulturområdet Faktaresistenta Faktoidmakare förlagt Någonstans vid Helgeandsholmens Strömparterren där Högt uppe i Näringskedjan Håvfiskarna brukar Hålla sig För Goda Innanför Näringsberikarnas Strikta Regler samt Runda Ramverk, men detta inte alls, som Gemene Man, lite Fördomsfullt Förhastat Dragit Slutsatsen Om, Helt på Allvar hävdar; att Counterkulturens Hedersbegrepp Under Jord är intill minsta mönsterskydd, detaljstyrd, när det i Egentlig Mening medför att Håvfiskarna, införstådd med Sekretären, Ökar Fångsten och därmed Kreativa Visualiseringen av Värt Varenda Krona, saknar både Ord, Ljud och Kraftfulla Rörelser med Ursprung i Primitiva Impulsstyrda Affektiva från Rörelseapparaten härstammande, som kan skrämma det Frilevande Fiskebeståndet utom Räckhåll för Rojalistiska Håvleverantörer av Sötvattensdjur som Följer med Strömmen ned från Mälarens Sjö och ut i den Bräckta Saltsjön som Inleder till Utloppet genom Stockholms Vidsträckta Arkipelag. Visst händer det ändå i samband med Vårsalongen att Laxar simmar mot strömmen för att där bortom Norr Mälarstrand, sätta nya Yngel till Världshaven.

Detta betyder i Klartext att, liksom varje Legendarisk Könsneutralt Unisex Korsordsmakare är även Väletablerade Välutrustade Kompetenta Associativa Steganografiska Ordkonstmakare sin speciella Signatur som för Utomstående Obehöriga Bokstavstroende Fariséer, typ Neoluddister i Ulvens från Tassemarken iklädd Fårakläder, inte helt olika Hårstrån från Föraktfullt Spottande Lamadjur, som också Direkt från Predikstolen inhyrda Svartrockaren, kan förses med Alienerande Låneord Härledda och Hörsammade i Speciellt Utformade Informationsbitar med främsta Syfte att ge Yttrandefriheten en Ensamcell i Välisolerat Utanförskap.

Genesis P Orridge Föregår med Föredömligt Gott Exempel då Hen uttrycker Hur En Två Enkla Celler, om Skiljeväggen Slås ut eller De tidigare Bärande Meningsskiljaktigheterna Förpassas till Liken i Garderoben, Rörd men inte Skakad Gammal Skåpmat, eller en Gammal Trasa som Hellre än ofta är Till det Yttre Svart, men liksom en Retro MUMSMUMS, innanför Ytterskalet, bär en Jungfruligt Oskuldsfull Oskyldig Vit Betydelsebärande Innebörd, strax Innan Sänggåendet med Drömkakan och Uppvaknandet med Rött som Vederlagt Bevis efter Nattens Inbrott och med en Morgongåva, typ Tredje Person Singularis i Obestämd form.

Att Genesis P Orridge helt Tveklöst kan ha Rätt angående denna Plötsligt Uppstådda Sammanslagning av Två helt Vitt skilda Personliga Karaktärsdrag, kan Helt Evidensbaserat Förklaras med följande Radarpar: ”Helan och Halvan”, Lennon & McCartney, Neidan & Weidan, Björn & Benny, Jagger & Richards, Sofi & Tukker, Simon & Garfunkel, Hugin & Munin, Bowie & Visconti, Icona & Pop, Spears & Pop, GAGA & John, Albert & Herbert, Tweedledee & Tweedledum, Dodgson & Alice, Vinci & Joconde, Hamlet & Yorrick, Didi & Gogo, Gilbert & George, Albert & Victoria, med flera med flera…

Genesis P Orridge syftar varken till ”Två slår Den Tredje”, eller Två som Dansar Argentinsk Tango Uteslutna Tredje ur Faire le Ménage-à-Trois. Det signifikativa för Orridge tillrättaläggande Hypotes är istället att Två Självständiga, kanske mer Egocentriskt Introvert lagda Högsensitiva Personligheter, i Fahlströms Betydelsebärande Mening, ”Bisocieras”, istället för ”Associeras”, eller ”Dissocieras” eller ”Dissas”, ur vilket, i Andligt Spirituell Kreativ Aktiv Reaktionsladdad Receptiv, ur Sammanslagningen Uppstår en Gnista som, helt Oväntat, inleder Livsformen i Tredje Person Singularis som Första Person Singularis Liksom Genesis P Orridge också Framhåller, Uppstår och Framstår En Äkta Hermafroditisk Arketypisk Artefakt som ett Utslag från Swedenborgs Änglamakerska, eller Hermes Trismegistos Förutsägelse Informationsutbyte i Vilken ett Personlig Inbjudan, designat som ett V.I.P-baserat Visitkort med Autentisk Signatur Oavkortat från Hermetisten och Det Hemliga Sällskapets Närvaro i Alienationens Förklädnad, Christian Rosenkreuz Bröllopsdag dit även Katarer från Occitaniens Languedoc medför Höviska Trubadurer med Oförberedd Oförställd Raplyrik om Legenda Aura där sådana Giganter som Don Quijote, Don Carlos, Don Juan, Don Corleone samt Utvalda delar Av Don-kosackerna efter Enträgna Begär gör sig Hörda.

Annons