En behöver inte en Akademisk examen för att Förstå och Inse Hur Mänskligheten, även på Kort Sikt, Först Designar Gravstenen, inbjuder Samtliga Andra av Alla Levande Varelser på planeten Tellus att Gå i Förväg som Psykopompar, för att därpå Formulera ett lämpligt Testamente till Återstående Spillran av Homo sapiens sapiens Neanderthalis Erectus Africaniensis och med Little Man i Sinister hand och Big Boys Efterträdare Junior i den Enda Rätta Uträtta sitt Allra Sista Tillkortakommande med Universums RumTid som enda Levande Kronvittne.

Någon som tills vidare, fram till sista Dagens Heliga Nära Döden-upplevelse, Önskar förbli Anonym, har med Bestämdhet Förklarat att: ”Det Sista som Människan överger, är Hoppet, Men av Tron, Hoppet och Kärleken till Nästan, så är Kärleken till Materia med beteckningen i Grundämnen i Periodiska Systemet, AU, större än resten av Makten och Hela Den Oändligt Vidsträckta Härligheten.

Redan från Första Födelsedagen Predikar Var och en av Gemene Man samt Äkta Makan Hulda inför sin Livs Levande Avkomma:

”Gör som jag säger, inte som jag gör.”

Men Alla bland de Oupplysta av Detektiven Allmänheten vet Redan på Förhand att ”Learning by Doing” vilar på Grundbulten att:

”Plagiatet är det Allra Största Berömmet”.

Därför är det inte särskilt Förvånande att Kommande Generation av Crethi och Plethi också kommer att begå Exakt Samma Misstag som Ensamstående Mödrar och Frånvarande Fäder ute i Landets alla Slott och Kojor.

Därför är Tystnadskulturen legio i Status Quo.

Det gäller Alltså för Samtliga Fullvuxna att innan de hamnar i Ofrivillig Isolerad Ensamstående Alienation i Utanförskap på Seniorboende eller Äldreboende med ständig Personalbrist och oinfriad Hemspråksundervisning på Ren och Skär Gustav Eriksons Vasas Renässans-svenska, via Teleslingor och Skype, Söka Hörsamma Kulturberikande Kunskapsnivåer ifrån När och Fjärran Klimatflyktingar från Tsunamidrabbade Turistfällor Samt Ekologiskt, Rättvisemärkta Produkter från Afghanistans krigshärjade områden och Colombias skövlade, för Framställningar av Carfentanil, Crack, Spice och andra av Livets kortsiktiga Glädjeämnen i Alienationens Ekologiska Fotavtryck.

Som alla Nu Levande Existensberättigade, till och med Percy Barnevik, vet att Gemene Man inte ens kan föreställa sig i kreativ visualisering angående hur en slipsten ska dras eller var i det Inre Rummet det Blå Skåpet ska stå. Plastpappor kommer och går medan Ensamhushållens Tillväxt står i direkt Samband med antalet Singlar ute på Krogar, gator och torg, före Corona/covid-19 intrång innanför Nationens Ingenmansgränser i Twilight Zone to Dark Net.

I Alienationens Främlingsskapande Spår

Rår varken Människa eller Ljusår

En Stark Ledare visar Sig ute i den Praktiska Diskmaskinsrealistiska Vardagsverkligheten Fungera Högst Lika Påtagligt Bra som en Välansad Underdog i Celestär Opposition Informell Halvledande Domedagsprofet.

Att Halvledaren inte får det Välansade Skägget ur Brevinkastet kanske Innerst Inne beror på Målsägaren brist på Empatisk Kraftansträngning då Nästan alltredan befinner sig i Predestinerat Skarpast Möjliga Utsatta Läge I vilket en Handlingskraftig Doer skulle Gripa varje möjligt och omöjligt Tillfälle till Biståndshjälp för Sjunkande båtflyktingar i Omedelbar närhet i relation till Förutseende Vrakplundrare med Sälungeklubban i Högsta Möjliga Utdraget Black Hole in One.

Den Aktningsfulla Pessimismen är till sin Natur i Dagsläget Betydligt, i Nu pågående Flödesschema, Synnerligen mer Verklighetsförankrat än den Psykosociala Diskmaskinsrealismens Förespråkare i Språkförbistringens Babels Rasande Språkspel. Puritanska Katharer sökte Katharsis i Kartago, men Cato han före. Den Dubbelbottnade Associativa Steganografiska Brudkistan kan av Utomstående i Utanförskap upplevas som en Garderob där Älvor i Fårakläder umgås med Likartade Zombies maskerade till Antingen Vampyrer eller Varulvar.

Det som Gemene Mans Äkta Maka Hulda inte ens i sina Vildaste av Spirituella Visualiseringar kan Föreställa sig, är Hur Det Ekologiska Nuflödet ska Marknadsföras Till Allrahögstainstans Änglakör av Baktalande Ja-sägare i Riksdagvalet 2020 där både en och två Verbalt laddade Dagsedlar som Bakläxor i Slagdängor utdelas som Oskäliga Bidrag till Alienationsskapande Problemformuleringspriviligierade i Med Elektroniska VIP-kort som Inträde till Första Klassens Privatbostäder i Uppsåtligt Syfte Inordnade i Paradisets Högsta Innersta Sjunde Kretsen.

Det Ekologiska Kretsloppet måste ju inte upplevas som En Klocka som aldrig kommer fram till Gällande Sakförhållande.

Verkligheten är ju betydligt mer Komplexskapande än så.

Här gäller det att inom Tystnadskulturens Berlinmurhöga Framtidsförväntningar hellre hålla Tand för Tunga, än att få Föregående Talare utsliten i Utbränd Utmattningsdepressiv Utpressningssituation före Bromssträckan till Utsträckt Horisontellt Viloläge.

Den Allvetande Storytellern Vet förstås Redan Vart de Blå skåpet ska stå i Förutbestämt Sekretessbelagt med Lack och Sjunde Inseglet i Vilket allehanda Dokument Försvinner som Dagsländor i en Stormvind.

Huvudsaken är att den Allvetande Storytellern med handen på det Utslitna Oxhjärtat på Sinister sida meddelar till Samtliga Av Ansvarsbefriade Beslutsfattare att Faktaresistenta Informationsbitar i Preventivt Syfte kan Förläggas till Kontrafaktisk Verklighetsbeskrivning i Diskursens Kontextuella Errataversionen Kontraproduktiva Narrens Narrativ.