Bokstavstroende Analfabeter Arbetar Betydligt Bättre än Vältalande Demagoger som Utnyttjar Varje Stavelse i Domesticerade Hundnamn som Hampus, Rufus, Campus och/eller Pontus. Ingen skulle kunna ha Anat Pontus Pilates betydelse Som Förebild för Basketbollspelande Handtvättare.

Luckys Arbetsminne var Det Betydligt, i Betydelsen ”Avgörande”, Sämre Ställt med.

Herr Albert Camus kunde Visuellt Föreställa sig Hur Sisyfos faktiskt Anpassade sig Fysiskt, Psykiskt och Andligt till sin Ofrivilligt Motvilliga Stämningsdödande Lott.

Visserligen hade Sisyfos kunnat Erbjudas en Betydligt Grövre Bestraffning som Ett 24-7 Oavlönat Kroppsarbete Utan vare sig Vatten eller Antoinetteska Bakverk, typ Dammsugare eller N-ordet Bollar (som också i vissa Atletiska Kretsar kan anses utgöra ett konkret, men ej vetenskapligt underbyggt, evidensbaserat civilkurage).

Denna Högpresterande Mandom som Solitärt ägnade resten av sitt Metalitterärt Leverne till Sådant Kroppsarbete borde väl ändå vara Utrustad Med någon Form av Andlig Spis, typ Solcellsladdad Induktionsplatta.

Varken Hesiodos, Dante eller Camus nämner något om BWO, Kosttillskott, Proteinstärkande Smoothies eller Överblivna Rester från Gårdagens Pyttipanna.

Sedan må det vara till Berättarnas Ursäkt att Pyttipanna i en Krets i Helvetet, antagligen var ersatt av den mer Traditionella Rätten utmed Medelhavets kustlinje vanliga Risotton. Företrädare för Kollektivanslutna Kulturberikande Innersta Kretsen av Klasslösa Samhällets Anspråkslösa Mållösa Bröt Upp från Tystnadskulturella Förbindelser Över Klassgränserna ända fram tills att dessa Låg som Med Vattenpass förlagd utplattat Markplan.

Sisyfos Borde, liksom en gång de Fyra Fångarna från Kumla, som Tröttnade på att invänta Herr Albert Godots Ankomst och Istället Satte den Ena Foten före den Andra, men efter Återkommande Försök, stod de med Båda Underliggande Lemmar på Markytan och Kom därför Ingenstans.

Fängelsedirektören svarade sedan i en Presskonferens att De som Skulle Sitta Inne alls inte var Några Stugsittare, men borde ändå Bevakas såsom Jail Bird Singers.

Enligt Herr Albert Camus kunde Sisyfos Inte Ta sig Tongivande Klarspråk mot dåvarande Anonym Domherre, som mycket väl ha fått Välklingande Bidrag från Allvetande Storytellern, Acceptera Straffsatsen utan Överklagan till Allrahögstainstans, Ta Silverskeden ur Munnen och i Vacker Rätta Handen och så Småningom, eller Många Misslyckade Anpassade Acceptans-kurser, vara Lycklig i Förhållande till Alla dem som i Proportion till Brottsmisstanken, delgavs som Vingklippta Aror i en Guldbur.

En mer Frifräsare till Mera Frisinnad och Frimodig Version av Sisyfos hade Förstås Gömt Stenen i någon lämpligt Stor Grotta, anklagat Belacqua för Stöld med Risken för att Belacqua, mot alla odds, Bestridit Anklagelsen som kommandes från En Falsk Vän i Nöd, först genom sin Brännvinsadvokat med Kontoret i Plånboken, motsatt sig Anklagelsen med hänvisning till Kronisk Prokrastinerare.

Kronvittnet Oblomov, instämde på Distans, men Förklarade att Sisyfos sannolikt Tagit Sin Sten och gått ut från Scen.

Lock Down.

Black Out.

Out of Sight.

Denna Högsta Grad av Förespeglande Mened tillät, i betydelsen ”medgav” att Sisyfos, då den Allvetande Storytellern gått till ett Annat Ställe, med Bonadens Ordalydelse:

”Finns Det Hjärterum, så Finns det Stjärterum.” kunde Sisyfos Med Handen på Hjärtat Be Kronos Son om Ursäkt, efter Inväntan på Blixt och Dunder, slutligen anslutit sig till De Fyra Rymmarna, Dragit iväg till Montmartre, sökt Komma upp i Eiffeltornet, men av något Obegripligt skäl, antagligen därför att Aktören som Inträtt i Gogos Roll med Ansiktigenkänning som Solkattsreflex, hade Dålig Andedräkt, kanske högst Sannolikt därför att denna På Krogen ”Le Chat Noir” i Vilda Debattinlägg med Visselblåsarna i Mercure de Lutetia, ur ett urgröpt hål i bordet erhållit via en omvänd Dammsugare, Gratinerad Löksoppa med Aioli och Rostade Brödtärningar.

I Guide Michelin med bilringarna som twistringar kring bukomfånget, ligger en Efterträdare till liknande Soppkök i ett Hål i Väggen, mellan triangulationen av Le Chien qui Fume, La Chatte qui Peche, Le Pied de Couchon Sauvage, Le Lapin Agile, Le Canard Libre och Le Canard En Genet.

Annons