Allrahögstainstans över Ansvarsbefriade Futuristiska Samhällsdesigners borde Empatiskt Sätta sig in i Ikaros Problematik angående Immateriella Artificiella Kommunikationsmedel med Icke Värmebeständiga Lånta Fjädrar.

Problematiken innehåller minst följande Vidvinklar genom ett Gediget Fish Eye Objektiv:

  1. Den Grundläggande orsaken till varför Daedalos lyckades med Flykten, men inte Ikaros. (Om detta Nämner Ovidius Inte Minsta Lilla Anständiga Förklaring.)
  2. Samhällskontraktet liksom en Enskilda Stridsmans Erinran Tillhandahåller inga som helst Försök till Analytisk Förståelse av Det Dubbla Budskapets förhållande mellan å Ena Sidan och å Andra Sidan. (Detta kan Förorsaka ett ännu mer Problematiskt Förhållande mellan Det Dunkelt Tänkta och Det Dunkelt Uttalade i Ord och Inga visor.)
  3. I den Nuvarande Vagt Formulerade Underförstådda Kontexten av Samhällskontraktet mellan, i Socialpsykologisk Mening, Mental Undflyende Undersåte med Hänvisning till Kontraktets Avtalsenliga Förbindelselänk, näst intill Bör Eller kanske till och med Ska Den Omyndigförklarade Medborgaren så Länge som Möjligt Undvika Känsliga Frågor angående hur Den Hängande Residenten utanför Pizzerior och Sushibarer ska kunna Avbryta sitt Ofrivilliga Utanförskap och Av Sakkunniga inom Den Närmaste Framtiden framför Fötterna Erhålla en Betydligt Vettigare Inkörsport Till, i Betydelsebärande Innebörd, ”Livets Mening” såsom Fysiskt Kroppsligt och Psykiskt Resonabelt ”Livets Mening är och förblir att ”Leva Livet ute i Levande Livet””.
  4. Eftersom Alla Goda Ting är Tre, så har Vinkling Fyra förpassats in i Socialgruppen av Uteslutande Tredje.

Ett, åtminstone Förr ofta missbrukat citat kunde lyda:

”Religionen är ett Opium för Folket”.

I bråda tider av Sekulär Artefaktisk Kontrafaktisk Faktion i Övertygande Illusioner som, helt Önskvärt från den Allvetande Storytellern, med Fördel kan Utläsas som Mentalt Hallucinatoriska Flykt undan En Över Måttan Krass Realpolitisk Samhällsstrategi, Önskar Eskapistiska Läsare/Tydare mer av Eskapistiska, i Betydelsen ”Eklektiska” Vanföreställningar om Faktaresistenta Foliehattars Vilda Äventyr i Dimensionen av Populistisk Populärlitteratur som till exempel ”Blå Ängeln” med Fria Fantasier oavkortat hämtade från Heinrich Mann’s Lite Smått S&M-influerade: ”Professor Unrat”. (Liknande Antydningar kan också uppstå från Klarblå Himmel där ”Hets” förekommer mera ofta än sällan).

Det är inte utan att det råder ett vagt fladdrande Gaslight-förhållande mellan Utgivarna av Samhällskontraktet och Distributörerna av de numera, Högst Sannolikt i Formen av Röda eller Blå Piller, tidigare Producenter av Ryssfemmor numera Övergått till Nättrollsfabriker med Svarthattar som mer än en Gång om Dagen, via Subkulturella Öppna Nätverk för Intresserade av Religionsliknande Opiater besöker Dark Net och där utan Större och Avgörande Mankemang, upptäcker Lagerrensningar av Elefantbedövande Canfentanil.

Det står skrivet att ”Om Var och En Sin Syssla möter Så Går det Oss Väl Enhvad Vi Möter”.

Detta är något som Kokainkockar, Assistenter i Speedfabriker och Enskilda Aktörer som med Omtanke om Konsumenternas Höga Förväntningar Angående Produktens Förträfflighet, blandar ut Kokainet med Tillräcklig Mängd av Bikarbonat, eller i Värsta Fall, Bakpulver, ständigt, på grund av kommande Varsel om Onaturlig Avgång, har i Bakhuvudet.

Om Trump hunnit Bygga den Mur som senare skulle Upprätthålla Humpty-Dumpty hade Scouter och Andra med valkar i händerna efter att ha Grävt Underjordiska Tunnlar med Guld som Högsta Motivation, hade Bergsäkert som en Infiltrerad Brandvägg, Muren mer motsvarat de Förväntningar som Besökande Drogturister haft inför Utsikten över Hadrianus Mur eller Muren mellan Öst och Väst, som i mer Gamla och Utgångna Källhänvisningar omtalas som ”Järnridån” inte kunnat Hålla Jämna Steg, dvs Ett Steg Före, i Spåren efter Valsandet Två Steg Framåt och Ett Steg bakåt.

Murar, framför allt efter att de blivit till Ruiner från en Svunnen Tid, kan locka till sig mer Historieintresserade Kulturberikande genom Obegränsat antal Vita Lögner, Revisionister än Högröstade Ljudböcker om Greven av Monte Christos långt i Förväg inplanerade i Agendan, Sekretessbelagda Hämndbegär.

I Pillertrillarsamhällets Exponentiellt Växande Utkanter bort mot Händelsehorisontens Mörkläggande Twilight Zone, kan den Kontaktsökande Hjalmar Söderberg-beundraren Upptäcka med Egna Ögon hur Platonsk Kärlek till Nästkommande Förlorade Generation långsamt men säkert övergår i Den Eldfasta Matrisen av Paradoxalt, Trivialt Motsatta Dubbla Budskap.

Att med endast Två Tomma händer Framför sig Tanke-smida mellan Fria Associationer I Dålig Utsiktförhållanden, fortfarande är Avtryckarfingervarmt, Skapa sig en Framåtanda i Realtid, skulle inte ens Motsvara Sensmoralen i Avsiktliga Handlingen:

”Stjäla Energistärkande Social Kompetens inklusive Tillfälligt Täta Kärleksförbindelser med som med Tidens Tand värkande i Käkpartiet, Ända med Uppgiven Förskräckelse där Inlärd Apati ingår som Konsekvens i Affektivt Effektsökeri, typ Förlorar Du en, Står ingen Räddare i Nöden och Väntar på sin Tur.”

Även i Den Bästa Av Världar Förekommer Allt som Oftast hur mer Dysfunktionellt Evidensbaserade Dystopiker och Anonyma Pessimister inom Cirka Två Decennier Kommer Gå Skrattandes hela Vägen från Banken och Hem till ett Totalunderminerat, typ Slukhål eller Svalghål, Husbygge i Rakt Nedstigande Led, Vederbörande Saliggörande Målsägande Nära Eftersatta Egna Hem-Rörelser.