I en Alienerat Hedonistiskt Imploderande Socialdarwinstiskt Anpassad Diskmaskinsrealistisk Vardagsverklighet, typ ”Så har vi alltid gjort” (vilket, i överensstämmelse med Zen och Bowies Föreställning angående Världsbilden i Ständig och Oanständigt Förverkanskapital inför Stafettloppet mellan Generationsförebilder i Biskopsgården och Beverly Sugarhill’s Gang), återstår inte längre varken någon Gemene Mans Medborgargarde gentemot Främmande, Skumbelagda Element, typ Offer för The Slut Wisperer’s Berusande Slöseri med Gula Änkan, men Kanske Även under Andra Mer Anspråksfulla Märkesskyddade Gjutformar.

De Flesta av de Obehöriga Ofrivilligt Ensamstående I subversiva, i Under Jord, Subversivt Undergrävande, som på grund av återkommande outvecklad brist på ”Skriv som Du Talar”-kvällskurser, inte Längre kan Hålla Hoppet Uppe här Länge som Helst Angående Påståendet: ”Din Biologiskt Genetiska Mamma (Paris Hilton eller Lady GAGA) Arbetar inte Längre Här.”

Som Många av Hypotetiska Läsare/Tydare in Spe redan Insett och Förstått i sitt Kulturberikande Tillstånd av Permanentiserad Kroniskt-Kronologisk Des-Esperation, Uppstår i Sådana Gällande Skarpa Lägen på Minst Två Stenkasts Avstånd och Ända upp till Ett Ljusårs Distansminuter, Jämt och Ständigt Undergrävande Bidrag från Frånvarande Avatarer i Paris Hiltonska Massupplagor av Kloner, Blixtsnabba Replikskiften, beroende av Ständiga Uppgraderingar och Uppdateringar av senaste Demoversionen av Tesserakt-liknande Tomas Kinkades Idylliska Jullandskap som i vår egen Allmogens Avbefolkade Glesbygd skulle kunna Starkt, i Betydelsen ”Oövervinnligt Oöverlagd Respit” ur vilket Svartrockarna kan Förvänta sig ett Liv i Sus och i Dus på andra sidan, där Gräset är av Avgörande Betydelsebärande Mening för Fortsatt Bruk av AK-47 och C4, på God Väg uppför E4:n Norrut, för att Avfyra Pjäser som Lätt skulle Komma till Användning för Nutida Versioner av Emil i Knohult och Anderssonskas Kalles Bidrag till Muntrationer då Kvarterets Utslitna, med Reumatisk Värk i Väderknäna och Fingrar Vridna som Lianer i Amazonas Skövlade Regnskogar, utsätts för Knallhattar under Tvättgrytorna och Renens Grönsåpa i de Redan Nedslitna Trappstegen i Farstun, som Ren Dokusåpa-Underhållning, i meningen ”Den Enda Skadeglädjen i Alienationens Isolerade Ofrivilliga Utanförskap där inte ens Överaktiva Survivalister kan Uppfinna eller Upptäcka Minsta Anledning som Avviker från Materiell Dialektisk Syntes Empiriskt Estetiska Upplevelse av Samförstånd med andra, tills att Bortre Muren av den Ändlösa Återvändsgränden, som om den genomträngdes av En Little Man, skulle erodera likt en Fram tills Dess, Tystnadskultur som Ständigt Återställs till Normalläget utan Undantagstillstånd, Omedveten Ofrivilligt Ömsesidigt Samtycke väl Förankrat i Marianergravens Sista Rostfria, Galvaniserade Spik i Kistlocket.

Ömsesidigt Samtycke inom Tystnadskulturens Ramverk utanför det Dygnsöppna Nätverk, kan Bäst Liknas med det Immateriella mer Andligt Sprirituella Taoistiskt-Zenbuddhistiska Cirkulära Rörelse i Amuletten YinYang som av Många inom The Lost Generation med Arbetsminnet i Behåll från ”Love, Peace & Understanding” kan uppleva det Paradoxalt Dualistiskt Gnostiskt-Genetiska Förhållandet mellan den Vita Fiskens Svarta Öga och den Motsvarande Svarta Fisken Vita Öga.

Då Vitrockade Kosmologer Upptäcker hur de Kvittarlika Stjärnorna, Upprepar som ett Sekretessbelagt Mantra, Till Lika Delar Nietzscheansk Filosofisk Nihilism med Till Lika Delar Oförställd Ödesmättad Nostalgi av God Kvalitet, Återuppstår Som en Kasper ur Schrödinger Box den Utilitaristiska Hedonistiska Kalkyl i Vilket YANGS Svarta Slukhålsögda Muselmanskt Apatiska Barn överlever på Bekostnad av den Nyss RIP Vita Dvärgens Arvsmassa Utmätt i Både Strängar, Vågor och Lätt Förvirrade Vilseledda Partiklar Inhämtade från Närmaste Periodiska System, så att Den Svarta, Av Crethi och Plethi Mer Känd som ”Fula” Eftersom YIN till Det Semiotiskt Ikonoklastiska Effektsökeriets Grad Av Tillfredsställande Belåtenhet, av Allrahögstainstans Högst Sannolikt Enligt Ordets GT, Tillverkade de Båda Kvastfeningarna, med Senare Genetiska, i Rakt Nedstigande led, Karriäristiskt Opportunistiskt, Uppför Maslows Behovstrappa Speciellt Inriktad på Glada Laxar, Bevågade Slamkryparna, vars Kännedom Blev Bestående Informationsbit för den Äldre Generationen med Egna Fria Fantasier om Vad Just Hen, i Egenskap av Alltid Nytillkommen Publik av Inspirerande Enklare, i betydelsen, ”Lättare”, men ändå:

”Höga Förväntningar av Underhållande, Visualiserat, Immateriellt Andligt Värdeladdning Utan Förutsättningslösa Tillkortakommande Inom cirka 24′ tum”. Det var På Den Gamla Goda Tiden av Förespeglande Idylliseringar som Tiotusenfrågan Förlade Detektiven Allmänhetens Intressesfär till Allsång på Skansen, men På ett Sådant, Inför Nutidens Läsaren/Tydaren med Facit i Hand sett ur Backspegelns 45-graders Vinkel, Miljonprogrammets Berättelse-Utvecklare Kunde Dana Rätt Förutsättningar för en Helt Rimlig, via Fria Associationer i Buzan’s Minneskartor, Gärna Refererad Till av Skyddade Tankesmedjor, Där endast Fantasin Sätter Gränserna Utanför Schrödinger-Skinner’s Svarta Box.”

Redan sedan Ned Ludd slog sönder sin första föregångare till Vävmaskinen har Utvecklingskedjan av Framtidskurvan Upp Mot All Time High Toppen på Isberget Där Motivationen för Arkadspelet Prinsessan Zelda sitter som en Jakttrofé och Ständigt Närvarande Påminnelse om Ömsesidigt Samtycke inom Tystnadskulturens Innersta Kretsar där En Nuvarande Efterträdare till den Redan Insatte Kulturprofilen, kan Utstaka Förutsättningslösa Gränssättningar för Vidare Behandling av Skönmålade Representanter av Det Svagare Könets Veka Liv Högst upp i Det Väletablerade Salongslejonens Inre Kretslopp Blandade Uppblandade med Gemene Man, Staffan, samt hans Äkta Maka Hulda Estrella Märta Louise Hedvig, som Tills Det Digitala Larmsystemet Anger att Nu är Drömmen Över och Diskmaskinsrealismens Nuläge Står Ute i Farstun och Inväntar Rätt Tillfälle till Inträde I Iscensättningens Estrad.

Här Återstår Alltså för Oberoende Obehörig Utomstående Tillfället i Akt och Mening att Utsätta Crethi och Plethi I Tryggast Möjliga Förvar, Kasta Bort Den Digitala Kodnyckeln Ut Genom Medias Filter För att Därmed Försätta Alla Närvarande och Nytillkomna uppe i Gallerierna, i Inom Felmarginalen, Felsäkert Läge. Vem Vill Inte Bli Rik, Berömd och en Influenser?