Textmassan i dess ursprungliga diskurs:

Inget Skämt är så Uselt att Det inte Tål att Upprepas i Pedagogiskt Syfte.

Kontexten som underliggande mellanordform:

Inget Skämt är så Uselt att Det inte Tål att Upprepas i Pedagogiskt Syfte.

Klartexten i Språkspelets ordlek:

Inget Skämt är så Uselt att Det inte Tål att Upprepas i Pedagogiskt Syfte.

Fortsättning följer oavsett om Solen i morgondagens morgonstund följer samma stämpelklocka oavsett om Sommartiden infaller eller ej.

Den förplanerade plotten innehåller som sig bör en trygg förankring i diskmaskinsrealismens markbundna visuella arbetstillstånd.

Angivelsen avhandlar kommande spoiler angående mellanordens meningsfyllda betydelse för hur språkspelet utförs med Haigha som föredömlig springare.

En föredömligt kort resumé från föregående oförutsedda cliffhangers i vilket Barrk för all framtid överger Islands hetast ursprungliga extatiska geishefontän mellan Thing-Wall-E och Arne Saknussemms äventyrsturistfälla, nerdrogade till oigenkännlighet, Snæfellsjökull.

Genom Malströmmens motursvirvlar uppstår den subkulturella konvergensrelation som, flera fristående oberoende, i betydelsen ”förutsättningslösa”, megalomana Deus ex Macchiarini-aquanonitionister, trogna banbrytare och högtflygande fanbärare, sammankopplade till en hemlig binär duracellkanin i två separata repliker som identiskt överensstämmer med nedladdningsbar asymmetrisk spegelneuron producerar sådana verksamma substanser ur vilka, genom flera destillationer av Aristotelisk essens, påverkar styrkan på den slutgiltigt felprogrammerade signalen.

Den avgörande skillnaden replikskiftet duracellkaninerna håller Barrk som indirekt, via anonyma mellanhänder, typ entreprenörer, ansvarig för sådana förvirrande förvillelsefenomen vars tongivande intention är att försätta den ena i osäkert, och den andra i felsäkert, läge.

Dessa förargelseväckande spontanfermenteringar uppstår när Alfa-Duracellkaninen manipulerar Omega-Duracellkaninen och ett oförutsett resultat i resistansmätaren anger frekvensens svängningssekvenser.

Katalysatorn randomiserade effekt utlöser reaktiva spegelreflexer mellan förtappade objekt och felstavade artefakter. kan detta logiskt medföra det hittills oupptäckta sambandet från hur Pesten under Isaac Newtons ungdom i flykt från Londons smogfyllda gränder i East Riding of Yorkshire, till sambandsrelationen hur den explosiva invasionen av Corona/covid-19 uppstått i sådana segregerade biosfärer i vilka faktaresistenta foliehattar bränt ner kåtor i syfte att stärka flockmentalitetens i konsensus immunförsvar.

Barrk, övervakad av tillförordnad skyddsängel med var fladdermusvinge tatuerad i vardera skulderbladet, tar bladet från munnen, utnyttjar yttrandefriheten ända fram till, i Wittgensteins retroaktiva anda, Språkspelets gränser, typ milstenar och landmärken, med det slagkraftiga uttrycket:

” – Inget Skämt är så Uselt att Det inte Tål att Upprepas i Pedagogiskt Syfte.”

Skyddsängeln Semanta Idioma är snabbare än blixten på att utlysa tystnadskultur och, i väntan på vidare order från Samhällets Högsta och Innersta Slutna Krets, sätter munkavle på en slagen till häpnad, Barrk.