Är nu framme till sidan 238, av 450, i den tionde och sista boken om Familjen Frånlandsvind, SpåRätt och kriget mellan neoluddister och neoidealister. En science fiction, eller spekulativ realism-roman i tio delar.
 
Nu återstår redigeringen, från den första boken: Familjen Frånlandsvinds Öden och Äventyr.
Hela romanserien består alltså av 4 500 sidor. Det kommer säkert att ta en stund att läsa och och ibland byta ut ord eller flytta på meningar eller stycken. Idealet vore ju att hela berättelsen hänger ihop och är logisk, från första sidan till den sista.
 
När bok tio är färdig, övergår morgonskrivandet till att bli läsning och redigering. Därför kommer jag inte att lägga ut fler texter från böckerna varken här eller i WordPress.com. Någon överraskning ska ju finnas kvar, tills när böckerna, förhoppningsvis någon gång i framtiden, kommer ut i bokhandeln och till biblioteken!
 
De övriga inklippen här kommer jag att fortsätta med, som förut.
 
Tack för att Du har följt med!
Bästa hälsningar!
Victor Rangner. Onsdagen den 8 mars 2017.