Fråga 8: Hur kunde familjen Frånlandsvind komma till makten så fort?

   Det enkla svaret är att staten kapsejsade. Det var inte bara i Sverige och Skandinavien. Likt en skogseld spreds den med vindens hastighet. Neoluddisterna flydde fältet och neoidealisterna satte upp stängsel, murar, tullar och passkontroller. Även om några av neoluddisterna grupperade sig i gerillaförband och paramilitära styrkor, hade den administrativa huvudstaden för länge sedan flyttat till Ljusdal. Det var en liten stad, säker från alla håll och kanter. Lätt att bevaka och beskydda. Där fanns all information och alla arkiv, i digital form. Med allt av värde, hade Stockholm och Star City of Stockholm, blivit till ett utflyktsmål för turister och de besökare som var intresserade av kultur och historia. SpåRätt omvandlade hela Stockholm med omnejd, till ett stort Skansen. Borta vid Naturhistoriska Riksmuseet och Bergianska Trädgården, lät SpåRätt anlägga stora badstränder, vi den gamla Brunnsviken. Samma sak hände vid Sjöhistoriska Museet, Tekniska museet och Etnografiska museet. Detta för att hålla medborgarna sysselsatta och lugna, med alla möjligheter till rekreation.

   Ska vi övergå till fråga 9?

   Nej, jag vill lägga till lite annat också. SpåRätt Star City of Stockholm skapade en DJ-klass i samhället, av disc-jockeys som försåg medborgarna med festligheter, kulturella evenemang och, förstås dans till den senaste musiken. President Carola Kilroy förklarade sig och menade att hon inte alls ville utsätta de blivande föräldrarna för onödiga problem och svårigheter, men barnen var, eller skulle bli, hela samhällets, hela världens, gemensamma framtid. Då måste varje enskild medborgare vara beredd att offra lite av sin frihet och fritid, till att sysselsätta de framtida medborgarna med sådana prestationshöjande och energibesparande kreativa och konstruktiva innovationer.

   Sådant, förklarade hon, som vi sett det senaste århundradet från familjen Frånlandsvind och SpåRätt Star City of Stockholm.

   Om det måste vi alla hålla med, inflikade Stockholms borgmästare Jocke Langer.

   Så avslutades det årliga talet med en fysisk verklig och virtuell digital dansfestival, ledd av festfixerskan och DJ-drottningen Monica Bergmark.

   Så, frågade Zanna, SpåRätt påverkade hela Stockholms och hela Sveriges inre strukturer?

   Ja, det kan en faktiskt säga att de gjorde. Eftersom Sverige som land i stort sett var tömt på invånare, med neoidealisterna samlade innanför murarna i Stockholm och neoidealisterna spridda runt i smågrupper, på väg att fly landet, kunde SpåRätt snart också grunda: ”SpåRätt Star City of Scandinavia”, med ett företag som expanderade som en tsunami, över Europa och övriga världen. Neoluddisterna trängdes med tiden samman i Australien, Australasien och Västindien. När det bildade överbefolkningar, ökade risken för konflikter, uppror, upplopp och inre uppgörelser. Starkast var Svartråttorna och senare Nostalgisterna. Det var då som de började utveckla sina kärnvapen och kemisk-biologiska stridsmedel. I sin kortsiktighet tänkte de inte på att deras metoder snart skulle slå tillbaka mot dem själva.