Jeanette Rangner-Jacobsson: ”Un Chien Trouvé”, den 13 september 2022.

Vår pappa Oskar Rangner efterlämnade flera konstverk, då han dog i Nemours, i Frankrike, den 19 maj år 1986.

OBS! NY. Oskar Rangners målning i hemmamiljö Fotograferat Juni 2020:

OBS! NY! Fotograferad av Oskar Rangners dotter Jeanette Rangner-Jacobsson, efter att hon låtit restaurera den på verkstaden ”Pictor Målerikonservering”, Banérgatan 27, på Östermalm, i Stockholm. Fredagen den 13 mars år 2020. 

malning20200313

Under en flyttning av hans teckningar och målningar igår, måndagen den 30 juni, år 2014, tog jag en serie med ”snapshots”, med alla de brister i kvalitet, jämfört med noggranna fotograferingar, med stativ, rätt ljussättning, rätt bildförhållanden och rätt färgåtergivningar. Men dessa bilder kan åtminstone ge ett ”hum” om hur hans konst såg ut, speciellt med inriktning på dans, jazzdans, balett och rörelse.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild